Menu

Tarieven safaritenten

Bijkomende kosten

Prijzen zijn inclusief de huur van de tent, elektra, gas, water en eindschoonmaak. Exclusief verblijfsbelasting (€ 1,50 pppn) en milieuheffing ( € 2,- pd). Honden zijn toegestaan ( max 2).

Reserveringskosten
Er zijn geen reserveringskosten. Wanneer u reserveert vragen wij u binnen 14 dagen de eerste aanbetaling over te maken. En het restantbedrag een maand voor aankomst. Indien u niet tijdig betaalt, vervalt het recht op de reservering.

Aankomst- en vertrekdagen en verblijfsduur
We hebben flexibele aankomst en vertrekdagen. Behalve op zondag, is het mogelijk om elke dag van de week aan te komen. Met een minimaal verblijf van 2 nachten. Vertrek kan elke dag. Muv de vakantieperiode zoals hierboven genoemd. Kijk voor actuele prijzen in ons boekingssysteem.

Extra’s
Indien gewenst kunt u bij ons een bedlinnenpakket aanvragen. De kosten zijn €9,- pp (hoeslaken, dekbedovertrek, kussensloop). U kunt kiezen om het bed op te laten maken  voor €5,- pp. Het is ook mogelijk een badlinnenpakket te huren           
( badhanddoek, handdoek, washandje) voor € 5,- pp. Meer extra’s zijn ter plaatse te regelen zoals; fietshuur of onze broodjesservice

Situering
De 2 tenten staan apart van de kampeerplaatsen, op een ruim, vrij gelegen open veld met uitzicht op de speeltuin.

Inventaris
Klik op de hier voor een volledige inventarislijst.

Voor prijzen, zie onze tabel in de pagina safaritenten. Of vul de data in in ons reserveringssysteem.

 

Vakantieperiode

 

Week

 

(Lang) Weekend

Hemelvaart

8-12 mei

geen midweek mogelijk  € 550,-
Pinksteren 17-20 mei   € 450,- (vrijdag tot maandag)