Menu

Kampeerplaats

Let op! U betaalt bij ons sinds 1 april de stroom die u ook verbruikt. De overnachtingsprijs is dus exclusief stroom. Per 1 april betaalt u €0,55/kwh.

Lemmenhof beschikt ook over een kleine, rustige camping met vele voorzieningen. U vindt hier 38 ruime standplaatsen met stroom (10 Amp of 16 Amp), water en afvoer. Geschikt voor tenten, caravans en campers. Onze camping heeft deels verharde plaatsen met grind ( nr 1 t.m 28) en deels onverharde plekken met alleen gras ( nr 29 t.m 38). Gelieve uitsluitend luchtdoorlatend grondzeil te gebruiken voor het behoud van onze grasmat ( dus geen anti-worteldoek of bouwfolie).

Uiteraard hebben we ook plek voor de camperaars! Zeker wanneer u op doorreis bent kunt u gemakkelijk bij ons verblijven. Meld u aan de receptie en wij helpen u graag verder.

Honden zijn toegestaan, mits u ze aanlijnt of binnen een omheining laat. Er is gratis wifi aanwezig over het hele terrein. Deze is geschikt om e-mail te checken, het weer te bekijken of de krant te lezen. Tv kijken via de wifi is niet mogelijk. Op onze camping is geen CAI-aansluiting, maar er zijn voldoende plekken waar u uw schotel kunt opzetten. Onze camping is een autovrije camping. Bent u in het bezit van een kortingskaart ( ACSI/CKE/NKC/ADAC-kaart) dan krijgt u in het voorseizoen en september aantrekkelijke kortingen op uw overnachtingsprijs.

Onze camping is het hele jaar geopend! U bent dus ook in de winter van harte welkom.

Geniet van veel rust en ruimte!

Tarieven 2023

Terug naar overzicht