Menu

Algemene voorwaarden

Download de algemene voorwaarden hier als pdf document

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op reserveringen gemaakt via www.lemmenhof.nl of telefonische reserveringen. U kunt deze ook in de onderstaande links teruglezen.

Algemene voorwaarden toeristische standplaatsen
Algemene voorwaarden Seizoenplaatsen
Algemene voorwaarden verhuur vakantiewoningen ( studio's en safaritenten)
Algemene voorwaarden groepsaccommodatie

Annuleringsvoorwaarden in het kort:

Voor reserveringen van kamers gelden de annuleringsvoorwaarden van Booking.com:

  • Tot 24 uur voor aankomst gratis annuleren
  • Bij no show of annuleringen binnen 24 uur voor de aankomstdatum betaalt u het gehele reserveringsbedrag exclusief taks.

Voor reserveringen van studio’s gelden de annuleringsvoorwaarden van Booking.com:

  • Tot 24 uur voor aankomst gratis annuleren
  • Bij no show of annuleringen binnen 24 uur voor de aankomstdatum betaalt u het gehele reserveringsbedrag exclusief tax.

Voor reserveringen van kampeerplaatsen of glampingtenten gelden de annuleringsvoorwaarden van de ANWB.
Een die we er even uit willen lichten: Bij (niet tijdig) annuleren, het niet komen opdagen,  of wanneer u eerder weg gaat van de camping, bijvoorbeeld vanwege slecht weersomstandigheden (te warm, koud of regen), dan blijft u het volledige stageld verschuldigd. Afhankelijk van de reden van voortijdig vertrek zijn de kosten te claimen bij de annuleringsverzekering. Bij andere redenen voor annuleren gelieve telefonisch contact op te nemen om tot een afspraak te komen.

Wij behouden het recht tot plaatswijziging, ook indien u aangegeven heeft een voorkeursplek te willen. Dit om ervoor te zorgen dat we een optimale bezetting op onze camping kunnen hebben.

Voor reserveringen  van groepsaccommodatie gelden de annuleringsvoorwaarden opgesteld door Groepen.nl
‚Äč
Hier hanteren we voorwaarden die op verzoek worden verstuurd. Bij een eventuele bestaande reservering heeft u deze al ontvangen via mail. Of u downloadt ze hier.

Annuleringsverzekering

U dient uw eigen annuleringsverzekering af te sluiten.

Betaling

U kunt zowel contact als met pin of creditcard betalen bij aankomst. Op uw reservering kunt u zien of er een aanbetaling is vereist.

Betaling voor bedrijven is binnen 8 dagen na verzending van factuur. Bij het in gebreke blijven van uw betaling schakelen we na het sturen van betalingsherinneringen, ons incassobureau in.

Aansprakelijkheid

De klant en de gast en degenen die hem vergezellen zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die voor het bedrijf en/of enige derde is en/of zal ontstaan als direct of indirect gevolg van een toerekenbare tekortkoming en/of onrechtmatige daad, waaronder overtreding van de huisregels ( zoals vermeld in het informatieboekje welke u bij aankomst ontvangt) is begrepen, begaan door de klant en/of de gast en/of degenen die hem vergezellen, alsmede voor alle schade die is veroorzaakt door enig dier en/of enig goed waarvan zij houder zijn of die onder hun toezicht staan.

Aankomst en vertrek

U kunt bij ons aankomen vanaf 15.00 uur tot 22.00 uur. Arriveert u later dan 22.00 uur? Geen probleem, maar neemt u dan voor die tijd eerst telefonisch contact op met de receptie. Uitchecken is uiterlijk 11.00 uur. Voor campinggasten geldt aankomst vanaf 13.00 uur en vertrek uiterlijk 12.00 uur.

Ontbijt

De prijzen zijn exclusief ontbijt en verblijfsbelasting, deze staan apart vermeld.

Dineren

Onze accommodatie heeft geen restaurant. We raden u aan om vooraf ergens te dineren. In het dorp is het restaurant op woensdag gesloten.

Kinderen en extra bedden

Kinderen zijn welkom, in overleg is het mogelijk om een klein bijzet bed of een campingbedje te plaatsen op de kamer/studio’s/safaritent.

Landgoed Lemmenhof behoudt het recht om te allen tijde zonder opgaaf van reden deze voorwaarden tussentijds te wijzigen.
Door het maken van een reservering verklaart de gast akkoord te gaan met de inhoud van deze Algemene Voorwaarden.