Menu

Groepsaccommodatie

Landgoed Lemmenhof is bij uitstek een fantastische plek om met groepen te overnachten.  Families, vrienden en verenigingen weten ons al jaren te vinden. Kom zelf ook de luxe en charme van de groepsaccommodatie ervaren met uw gezelschap! 

De voorzieningen in de groepsaccommodatie

De luxe groepsaccommodatie biedt ruimte voor 19 personen. Er zijn 10 slaapkamers die elk voorzien zijn van een eigen badkamer, tv en gratis wifi. Op de benedenverdieping vind u één slaapkamer die geschikt is voor mindervaliden (douche / toilet / seniorbedden / tv). Verder biedt de gezamenlijke woonkamer voldoende ruimte om samen te verblijven. U treft hier onder andere een standaard huishoudkeuken aan. Verder zijn er 2 kinderstoeltjes en 2 babybedjes aanwezig die u op aanvraag kunt lenen. Bij aankomst zijn alle bedden opgemaakt.

Wat een verwennerij!

De grote groepsaccommodatie beschikt ook over u een eigen terras mét jeu de boulesbaan. Buiten is het dus ook fijn vertoeven. Op de eerste verdieping bevindt zich tevens een infrarood sauna. Heerlijk om even helemaal in te ontspannen en tot rust te komen! 

Catering

Het is mogelijk om gebruik te maken van diverse cateringmogelijkheden zoals; een ontbijt, warm/koud buffet of BBQ. Vraag vooral naar de mogelijkheden!

Wilt u als groep graag uw boodschappen bezorgd hebben? Doe dan online uw boodschappenbij de Spar Derksen uit Ell en laat deze afleveren bij de groepsaccommodatie. 

Kom lekker ontspannen op een fantastische plek.

Tarieven 2021 & 2022

Terug naar overzicht