Menu

Hotel Weert

Of u nu op zoek bent naar een hotel in de buurt van Weert voor een zakelijke overnachting of een gezellig weekend weg, bij ons bent u van harte welkom!

Hotel in de buurt van Weert

Op ons Landgoed in Limburg (op slechts 10 minuten rijden van Weert) hebben we 10 mooie hotelkamers waarvan 1 op de begane grond, die geschikt is voor mindervaliden. De hotelkamers op De Lemmenhof zijn van alle gemakken. Na een heerlijk ontbijt kunt u de dag al wandelend of fietsend doorbrengen in de mooie omgeving. Dient u voor een zakelijk bezoek in Weert of omgeving te zijn? De huiselijke en landelijke kamers zullen u meteen thuis doen voelen.

Hotel Weert

Naast een hotel vindt u op ons Landgoed ook een camping met ruime kampeerplaatsen en luxe safaritenten, gezellige 2- en 4-persoons studio's en een mooie groepsaccommodatie.

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden

Ontdek de omgeving

Vanaf ons hotel nabij Weert kunt u leuke uitstapjes maken. Geniet van de mooie natuurgebieden, ontdek de historie van Limburg in de prachtige kastelen en interessante musea of bezoek één van de steden zoals Roermond, het 'witte' stadje Thorn, Sittard of Maastricht.

Alle tips in de omgeving

Wat is er te doen in het hotel nabij Weert?

Wist u dat wij ook workshops aanbieden? Zo kunt u kennismaken met het maken van keramiek beelden of creatief bezig zijn met mozaïek. Heeft u geen fietsen meegenomen? Geen probleem! Bij ons kunt u ook fietsen huren en zo de mooie Limburgse omgeving ontdekken. 

Al onze faciliteiten

Boek één van de arrangementen

We hebben voor ons hotel nabij Weert leuke arrangementen samengesteld waarbij u een overnachting in een hotelkamer combineert met leuke extra's:

  • Wandelweekend met o.a. een heerlijk stukje Limburgse vlaai, een lunchpakket, een diner en een wandelroutekaart van het Leudal.
  • Fietsarrangement met o.a. een smakelijk ontvangst, een lunchpakket, diner en eventueel tegen meerprijs huur van een fiets/tandem.
  • Bospop-arrangement, bezoek dit ouderwets gezellige pop-rockfestival in Weert (10 - 13 juli 2020) en blijf bij ons slapen.