Menu

Hotel Weert

Of u nu op zoek bent naar een hotel in de buurt van Weert voor een zakelijke overnachting of een gezellig weekend weg, bij ons bent u van harte welkom! Op ons Landgoed in Limburg (op slechts 10 minuten rijden van Weert) hebben we 10 mooie hotelkamers waarvan 1 op de begane grond, die geschikt is voor mindervaliden. Naast een hotel vindt u op ons Landgoed ook een camping met kampeerplaatsen en safaritent, gezellige 2- en 4-persoons studio's en een groepsaccommodatie.

Ontdek de omgeving

Vanaf ons hotel nabij Weert kunt u leuke uitstapjes maken. Geniet van de mooie natuurgebieden, ontdek de historie van Limburg in de prachtige kastelen en interessante musea of bezoek één van de steden zoals Roermond, het 'witte' stadje Thorn, Sittard of Maastricht.

Alle tips in de omgeving

Boek één van de arrangementen

We hebben voor ons hotel nabij Weert leuke arrangementen samengesteld waarbij u een overnachting in een hotelkamer combineert met leuke extra's:

  1. Wandelweekend met o.a. een heerlijk stukje Limburgse vlaai, een lunchpakket, een diner en een wandelroutekaart van het Leudal.
  2. Fietsarrangement met o.a. een smakelijk ontvangst, een lunchpakket, diner en eventueel tegen meerprijs huur van een fiets/tandem.
  3. Bospop-arrangement, bezoek dit ouderwets gezellige pop-rockfestival in Weert (10 - 13 juli 2020) en blijf bij ons slapen.
  4. Designer Outlet Shopping arrangement,  ga lekker shoppen in Roermond en profiteer van leuke extra's.