Menu

Camping Weert

Wanneer u op zoek bent naar een kampeerplaats op een camping in het Limburgse Weert bent u bij Landgoed Lemmenhof van harte welkom! Het hele jaar door kunt u bij ons genieten van een heerlijke kampeervakantie in Limburg.

Camping bij Weert

 Boek een vakantie op een van de 30 ruime kampeerplaatsen en kom genieten van een heerlijke kampeervakantie. U bent met camper, caravan of tent van harte welkom. Ook wanneer u geen kampeermiddelen heeft kunt u bij ons genieten van een kampeervakantie. Op het landgoed staan namelijk ook safaritenten. Zo kunt u alsnog kamperen maar heeft u wel alle voorzieningen bij de hand.

Boek een plek op de camping

Ontdek de safaritenten

Kenmerken van onze camping

  1. 30 ruime, verharde standplaatsen 
  2. Geschikt voor tent, caravan en camper
  3. Met 10 ampere stroom
  4. Water & afvoer aansluiting
  5. Gratis Wifi op de gehele camping
  6. Ook seizoenplaatsen beschikbaar
  7. Honden ook welkom

Kamperen in Limburg

Limburg is een prachtige provincie en is ideaal voor een kampeervakantie voor jong en oud. Op de camping hebben we verschillende faciliteiten zoals een Jeu de Boulesbaan, speelmogelijkheden voor de kinderen en gratis Wifi. 

Ook in de omgeving is er genoeg te doen. U kunt bij ons een fiets huren en met de fiets de omgeving ontdekken of u kunt een bezoek brengen aan de verschillende dorpen en steden in de buurt. Weert, Roermond en Sittard liggen in de buurt van de camping en zijn een aanrader voor een dagje uit!

Tips voor de omgeving