Menu

Vakantiehuis Limburg

Wanneer u voor een vakantie of weekend weg in eigen land wilt blijven, is Limburg de ideale provincie! Hier vindt u prachtige natuur, sfeervolle steden en leuke activiteiten voor een dagje uit. Zoekt u een vakantiehuisje in Limburg? Ontdek Landgoed de Lemmenhof.

Vakantiehuis in Limburg huren

Op Landgoed Lemmenhof heeft u verschillende verblijfsmogelijkheden. De Lemmenhof vindt u namelijk kampeerplaatsen, safaritenten, hotelkamers en studio's. De studio's zijn ingericht voor 2 of 4 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Boek en studio op Landgoed Lemmenhof en geniet van een heerlijke vakantie in een vakantiehuis in Limburg!

 Vakantiehuis Limburg

Dagje uit in Limburg met het gezin

De omgeving van het Landgoed leent zich perfect voor een mooie wandeling of een fietstocht. Maar ook wanneer u met de kinderen er een dagje op uit wilt, is er genoeg te doen. Ga samen een dagje shoppen in de outlet in Roermond, een hapje eten in Weert of bezoek een museum! Ook bij het Kasteel de Keverberg in Kessel kunnen kinderen een interactieve rondleiding krijgen.

Tip voor een dagje uit met de kinderen: in de buurt zijn er verschillende activiteiten die erg leuk zijn voor kinderen. Zo is het grootste aquapark van Nederland dichtbij en bent u met de auto zo in Attractiepark Toverland.

Bekijk onze tips voor een dagje uit

Gezelligheid op het Landgoed

Landgoed Lemmenhof beschikt over diverse faciliteiten om uw vakantie in Limburg onvergetelijk te maken. Zo kunnen kinderen zich helemaal uitleven in de speeltuin met onder andere een schommel, trampoline en zand-watertafel. Met vriendjes op de camping kunnen ze een race houden op de skelter of een potje voetballen of tafeltennisen met elkaar. De camping heeft een jeu-de-boulesbaan en biedt ook fietsverhuur. 

Een fijne bijkomstigheid is de gratis wifi op het landgoed. Zo kunt u ten alle tijden leuke vakantiekiekjes online zetten.

Wilt u even creatief bezig zijn tijdens uw verblijf in Limburg? U kunt bij ons ook een workshop keramiek of mozaïek doen.

Bekijk alle faciliteiten