Menu

Vakantiehuis Limburg

Wanneer u voor een vakantie of weekend weg in eigen land wilt blijven, is Limburg de ideale provincie! Hier vindt u prachtige natuur, sfeervolle steden en leuke activiteiten voor een dagje uit. Zoekt u een vakantiehuisje in Limburg? Ontdek Landgoed de Lemmenhof.

Vakantiehuis in Limburg huren

Op Landgoed Lemmenhof heeft u verschillende verblijfsmogelijkheden. De Lemmenhof vindt u namelijk kampeerplaatsen, safaritenten, hotelkamers en studio's. De studio's zijn ingericht voor 2 of 4 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Boek en studio op Landgoed Lemmenhof en geniet van een heerlijke vakantie in een vakantiehuis in Limburg!

 

 

Dagje uit in Limburg met het gezin

De omgeving van het Landgoed leent zich perfect voor een mooie wandeling of een fietstocht. Maar ook wanneer u met de kinderen er een dagje op uit wilt, is er genoeg te doen. Ga samen een dagje shoppen in de outlet in Roermond, een hapje eten in Sittard of Weert of bezoek een museum! 

Tip voor een dagje uit met de kinderen: in de buurt zijn er verschillende activiteiten die erg leuk zijn voor kinderen. Zo is het grootste aquapark van Nederland dichtbij en ben je met de auto zo in Toverland.

Bekijk onze tips voor een dagje uit