Menu

Hotelkamer

Landgoed Lemmenhof heeft een landelijk gelegen hotel met een mooie uitstraling. Het beschikt over 10 knusse tweepersoons kamers, waarvan één kamer op de begane grond, die geschikt is voor mindervaliden.

Wij hebben geen restaurant, maar u kunt wel eten afhalen of laten bezorgen. Ook mag u gebruik maken van onze keuken om zelf iets (kleins) klaar te maken.

Voorzieningen

  • Twee eenpersoonsbedden of één tweepersoonsbed
  • Badkamer met douche en toilet
  • TV
  • Gratis wifi
  • Minibar (in de gastenkamer) met gratis koffie en thee.

Als u overnacht in Hotel Lemmenhof bent u voorzien van alle gemakken. Na een heerlijk ontbijt kunt u de dag al wandelend of fietsend doorbrengen in de prachtige landelijke omgeving. Er starten vele routes vanaf onze locatie. Er valt genoeg moois te ontdekken! Een lunchpakket is op aanvraag verkrijgbaar. Vraag vooral naar de mogelijkheden.

Even tot rust komen...

Na een actieve dag kunt u weer heerlijk ontspannen in onze infrarood sauna. Ook kunt u op ons terras genieten van het mooie weer of een fijne wandeling maken in onze rustgevende tuin.

Zakelijk verblijf

Ook als zakelijke reiziger zal u zich direct thuis voelen in de huiselijke sfeer van onze accommodatie op Landgoed Lemmenhof. Voor de elektrische rijden onder ons is er een mogelijkheid tot laden van uw auto.

Een ideale overnachting voor elke bezoeker!

Tarieven 2023

Terug naar overzicht