Menu

Met de kinderen

Lekker een dagje weg met de kinderen? Bekijk dan onze leuke tips in de nabije omgeving op niet meer dan een halfuur rijafstand!

Omgeving overzicht

Fun Beach Event & Leisurepark

Kijk uw ogen uit!  Fun Beach beschikt naast een van de hoogste fonteinen ter wereld (120 meter spuithoogte) ook over het grootste Aquapark van Nederland.

Boek nu via deze link uw dagje uit op Fun Beach.

IJzeren Man Weert

De IJzeren Man in Weert beschikt over een binnen- en buitenzwembad, waterskibaan én Beachclub. Er valt hier dus genoeg waterpret te beleven! Komt u ook?

E-Village Roggel

Ga de virtuele battle met elkaar in E-Village! U kunt hier de nieuwste en tofste games spelen, laserschieten, tennissen en zelfs een heus GPS-moordspel spelen. 

Toverland Sevenum

Voor een dagje dolle pret gaat u naar pretpark Toverland. Ontdek in de 6 magische werelden allerlei leuke en spannende attracties voor het hele gezin.

Buitenspeeltuin Hunsel

Bij mooi weer kunnen (kleinere) kinderen heerlijk schommelen, klimmen en glijden in deze buitenspeeltuin terwijl u lekker op een bankje geniet van het uitzicht.

Recreatiegebied De IJzeren Man Weert

In dit veelzijdig sport-, ontspan- en recreatiegebied kunt u alle kanten op. Er is een zwembad, een klimbos, een speeltuin en diverse horecagelegenheden!

Buitenzinnen

Onderneem samen met uw kinderen, familie of vriendengroep een leuke activiteit! Geschikt voor elke leeftijd en voor iedereen toegankelijk.