Menu

Steden

Geniet van de bourgondische gezelligheid in Limburg en laat u verrassen door alle cultuur en historie die de onderstaande steden u te bieden hebben.

Omgeving overzicht

Roermond

Roermond heeft een rijke cultuurhistorie en kent dan ook veel mooie bezienswaardigheden. Daarnaast kunt u uiteraard uitgebreid shoppen in het Designer Outlet Roermond.

Weert

Weert is een mooie stad met een authentiek karakter. Dit is vooral goed terug te zien in de historische binnenstad. Het centrum is erg sfeervol en heeft een leuke mix van winkels.

Thorn

Het ‘witte stadje’ Thorn was tot 1794 een mini vorstendom. Tegenwoordig is het gastvrije stadje een populaire trekpleister voor bezoekers uit de hele wereld. Ervaar zelf de charme van Thorn.

Sittard

Sittard-Geleen is een gezellige bourgondische stad. Cultuurliefhebbers kijken hier gegarandeerd hun ogen uit. Er is hier voldoende historisch erfgoed te bewonderen. Laat u verrassen!

Stevensweert

Stevensweert is een pittoresk vestigingsstadje. De originele vestingwal is niet meer aanwezig, maar de zevenhoekige omtrek en geometrische stratenpatroon is nog behouden. 

Maastricht

Bij een vakantie in Limburg hoort een bezoek aan Maastricht! De fijne mix van cultuur, gezelligheid, shoppen en terrasjes op het Vrijthof maken een bezoek absoluut de moeite waard.