Menu

Groepsaccommodatie Limburg

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Limburg? Bij Lemmenhof kunt u zowel met kleine als grote groepen terecht op ons landgoed. Het luxe en sfeervolle huis is een fantastische plek om een paar dagen in te overnachten.

Wilt u met uw familie komen voor een familieweekend? Een weekend met een grote groep vrienden of bent u juist op zoek naar een mooie locatie voor een weekendje weg met uw vereniging?

Het maakt niet uit met wie u komt want iedereen is bij ons welkom op Landgoed Lemmenhof! Jarenlang weten families, vrienden en verenigingen onze groepsaccommodatie in Limburg te vinden. Komt u ook?

Bekijk hier onze groepsaccommodatie

De mooiste groepsaccommodatie in Limburg 

Onze groepsaccommodatie in Limburg op Landgoed Lemmenhof is sinds 2015 in handen van Rogier en Anke Snijders. Daarvoor heeft het verschillende eigenaars gehad, wat al begon in het jaar 1761. Ons landgoed ligt vlakbij Roermond.

Wilt u dus eens lekker shoppen, dan heeft u deze mogelijkheid. U kunt echter ook met uw hele vriendengroep vlakbij deze stad neerstrijken, door een groepsaccommodatie in Limburg te boeken bij Landgoed Lemmenhof. Deze groepsaccommodatie met een capaciteit voor 20 personen is voorzien van het volgende:

  • Deze groepsaccommodatie in Limburg beschikt over 10 slaapkamers; 9 x 2-personen en 1 x 1 persoon. De 20ste persoon zal op een bijzetbed (geschikt voor een kind) erbij slapen.
  • Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, zodat hier ’s ochtends geen stress door ontstaat, en ook heeft iedereen een eigen televisie en gratis wifi.
  • U heeft de beschikking over een eigen terras, waar een jeu-de-boulesbaan aanwezig is.

Uw eigen privé terras

Wanneer u de deuren openslaat van onze groepsaccommodatie in Limburg dan ziet u direct een groot grasveld met een jeu-de-boulesbaan. Niet alleen beschikt u over veel luxe in onze mooie groepsaccommodatie, maar ook daarbuiten!

Hier kunt u met ze allen makkelijk een potje voetballen, een balletje overslaan of gewoon lekker chillen. Ook is het ideaal voor kinderen want hier kunnen ze in het zicht van u heerlijk en op een veilige manier ravotten.

Even op adem komen na het ondernemen van een leuke activiteit in de omgeving? Dan kunt u even plaatsnemen in de enorme tuin, maar ook heeft u de mogelijkheid om volledig in te ontspannen en tot rust te komen in uw eigen privé infrarood sauna. Zo kunt u zich ook in onze groepsaccommodatie in Limburg terugtrekken uit alle hectiek. 

Een groepsaccommodatie in Limburg met catering!

Niet kunt u gebruik maken van onze luxe groepsaccommodatie in Limburg, maar ook van onze luxe service. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van verschillende catering mogelijkheden bij ons, zoals: een koud of warm buffet, ontbijt, lunch of een grote barbecue. Dat is pas een luxe!

Wij hebben daarnaast ook een afspraak gemaakt met de lokale spar, Spar Derksen. Alle boodschappen kunt u online bestellen en deze worden door Spar Derksen bij onze groepsaccommodatie in Limburg afgeleverd. Hoe fijn en luxe is het als u bij ons aankomt en de koelkast en voorraadkast al gevuld is? 

Is dat alles?

Nee, natuurlijk niet want ook kunt u gebruik maken van onze fijne faciliteiten. U kunt bijvoorbeeld in onze huiskamer leuke spelletjes spelen of gewoon even lekker ontspannen. U kunt hier tevens ook informatie vragen over de omgeving. Wilt u een dagje uit naar een museum, een attractiepark of iets anders? Hier krijgt u alle benodigde informatie.

Daarnaast heeft u in uw groepsaccommodatie in Limburg ook een goed wifi netwerk waarvan u gratis gebruikt kunt maken en u kunt ook deelnemen aan diverse workshops waar u aan de gang gaat met keramiek en mozaïek. Wilt u de omgeving verkennen op de fiets? Bij de receptie kunt u meerdere verschillende fietsen huren tegen een kleine vergoeding.

Een luxe groepsaccommodatie Limburg 20 personen

Bourgondisch genieten in Limburg

Niet alleen kunt u bourgondisch genieten in uw eigen groepsaccommodatie in Limburg, maar ook in de omgeving is het genieten geblazen. Neem alleen al de natuur. Landgoed Lemmenhof is omringd door schitterende landschappen.

U kunt heerlijk fietsen en wandelen door deze mooie natuurlandschappen. Het landgoed is omgeven door veel verschillende Nationale Parken, zoals het Nationale Park de Groote Peel

Niet alleen kunt u bourgondisch genieten in uw eigen groepsaccommodatie in Limburg, maar ook in omringende steden, zoals Roermond, Weert, Sittard of Maastricht. Neem plaats bij één van de vele horecagelegenheden en proef heier de lokale lekkernijen. Een middag winkelen is natuurlijk hier ook goed mogelijk!

Limburg staat ook bekend om zijn kastelen en cultuur. Een paar prachtige kastelen zijn het bezoek meer dan waard, zoals Kasteel De Keverberg en Kasteel Groot Buggenum. Dit laatste kasteel is werkelijk sprookjesachtig. Van binnen en buiten is het echt schitterend.

Met een gids kunt u door de tuinen lopen en ook het kasteel van binnen beschouwen. Ook kinderen vinden het leuk om hier doorheen te lopen. Het heeft iets weg van de Efteling, maar dan zonder de attracties natuurlijk..

Over attracties gesproken. Ook in de omgeving zijn er veel leuke activiteiten te ondernemen waar kinderen geen nee tegen zeggen. Bezoek bijvoorbeeld met de kinderen IJzeren Man Weert.

Hier is een zwembad aanwezig, een waterskibaan en een Beach Club. Zo kunt u een lekker drankje doen terwijl de kinderen zich vermaken in het buitenbad.

Daarnaast kunnen er ook competitieve games tegen elkaar gespeeld worden in E-Village Roggel of de spanning en sensatie opgezocht worden bij Toverland Sevenum! Kortom: een rijke omgeving waarin veel te ondernemen is. 

Boek nu onze groepsaccommodatie in Limburg

Wilt u onze groepsaccommodatie in Limburg boeken? Reserveer hieronder dan snel uw plek want onze groepsaccommodatie zit doorgaans vaak en snel vol.

Wees er snel bij en bemachtig uw plek en geniet van een heerlijk weekendje weg of misschien zelfs langer? Wij zien u reservering graag tegemoet!

Ja, ik wil nu reseveren

 

"Lemmenhof beschikt over een kleine, luxe camping. Een mooi hotel met 10 slaapkamers, een groepsaccommodatie voor max. 20 personen en enkele knusse appartementjes.Wel eens gehoord van Glamping? Bij Lemmenhof is ook dat mogelijk!
Midden-Limburg staat garant voor uren fiets- en wandelplezier. Een vlak landschap met vele afwisselingen in de natuur.
Je kunt er terecht met z’n tweetjes of als gezin erop uit te gaan. Maar ook als groep is het bij ons heel gezellig. Mooie winkelsteden, streekmusea, attractieparken, de Maasplassen, het witte stadje Thorn, de Grote Peel, tandemverhuur, teveel om op te noemen." (review Limburg Marketing)