Menu

Vakantie Limburg

Vakantie Limburg boeken? Kom genieten van de Limburgse gastvrijheid bij Landgoed Lemmenhof in Ell. Maak een keuze uit onze fijne accommodaties, tijdens uw vakantie Limburg zoals; safaritentencampingplaatsenstudio’shotelkamers of met de groep in onze groepsaccommodatie. Een heerlijke vakantie in Limburg gegarandeerd!

Waar op vakantie in Limburg?

Op ons Landgoed Lemmenhof dus! Wij, Rogier en Anke Snijders, heten u van harte welkom op ons mooie landgoed in het afwisselende Midden-Limburgse landschap. Ell ligt in de driehoek tussen Weert, Roermond en Sittard. Het toeristisch zeer leuke “witte stadje” Thorn, ligt op ongeveer 10 minuten.

Zowel binnen als buiten de schoolvakantie periodes is het goed toeven op ons kleinschalige recreatiebedrijf. Als écht familiebedrijf staan wij zelf garant voor uw ultieme vakantie. Dagelijks zijn wij voor u in de weer.

Kies uw vakantieverblijf

Kleinschalig als we zijn, hebben we toch een leuke keuze aan verschillende vakantieverblijven. Ze hebben één ding gemeen; ze liggen allemaal op ons landgoed in Limburg.

Camping; gehele jaar geopend en beschikt over 30 ruime en luxe standplaatsen.
Safaritenten; gezellig campinggevoel, maar toch met de nodige comfort
Hotelkamers; comfortabele 2-persoons kamers voor vakantie of zakelijk verblijf in Midden Limburg
Studio’s; eenvoudige kamers met eigen kookgelegenheid
Groepsaccommodatie; geschikt voor groepen tot 19 personen

Kortom; voor iedere vakantie wat wils!

Limburg als vakantie bestemming

Ons landgoed is schitterend gelegen, middenin de natuur. U kunt u prachtig fietsen en wandelen. Ook het bezoeken van de diverse steden in de buurt is zeer de moeite waard. Vergeet hierbij het witte stadje Thorn niet! Op een kleine 20 fiets minuten ligt de grens. Even de grens oversteken om te genieten van een Belgisch biertje is zeer de moeite waard.

Het bekende Designer Outlet Roermond ligt vlakbij, een must voor wie van shoppen houdt. Ook zijn er diverse watersportmogelijkheden nabij bij Panheel.

Wilt u voordat u reserveert nog even persoonlijk contact of meer tips over uw vakantie in Limburg, aarzel niet om even te bellen of mailen. Ook kunt u via deze link de site van VVV Midden Limburg bezoeken.

Vakantie Limburg