Menu

Luxe tent huren Limburg

Een luxe tent huren in Limburg? Kom naar Landgoed Lemmenhof! Op ons landgoed hebben wij luxe safaritenten staan, ideaal voor een glampingvakantie in Zuid-Limburg. Leuk voor als u een unieke en sfeervolle kampeervakantie zoekt. Onze accommodaties zijn erg verschillend. Luxepaarden kiezen voor het hotel of glamping, maar ook kamperen is mogelijk, net als het huren van een studio.

De mogelijkheid om een luxe tent te huren in Limburg

Landgoed Lemmenhof heeft luxe safaritenten te huur. Deze zijn compleet ingericht voor maximaal 6 personen, met woonkeuken, comfortabele bedden, douche, toilet en een veranda. In de keuken vindt u een 4-pitsgasfornuis, koelkast met vriesvak en combimagnetron. Nog meer luxe bieden de gaskachel en flatscreen televisie. Heeft u geen zin om zelf bedlinnen en handdoeken mee te nemen? Huur het bij ons en wij zorgen dat de bedden zijn opgemaakt bij aankomst. 

Wanneer u op vakantie gaat in Limburg, is onze minicamping de perfecte locatie. Enkele kenmerken van onze camping:

  • Kleine en een rustige omgeving;
  • De toiletgebouwen zijn verwarmd;
  • Gratis douchemogelijkheden.

Enkele safaritententen liggen vlak bij de speeltuin. Ideaal wanneer u met kinderen op vakantie gaat. Zo kunt u ze in de gaten houden vanaf uw plekje op de camping.

Nu boeken

Luxe tent huren Limburg

"Nette ruime en goed georganiseerde camping voor caravans, campers of tenten ( ook mooie grote safaritenten beschikbaar ). Het lijkt allemaal vanzelfsprekend maar het juiste woord is en blijft EXCELLENT. Tot in de puntjes verzorgd." - P. Hendrickx (Google Review, 2023).

Een beetje historie

Landgoed Lemmenhof heeft een rijke geschiedenis. Onder de naam ‘Lemmengoet’ komt het landgoed al terug in registers uit het jaar 1734. In de jaren ’34 van de vorige eeuw werd de huidige boerderij gebouwd en het bedrijf is sinds 2015 in handen van Rogier en Anke Snijders. 

Lees meer

Eropuit in Limburg

Wij zijn gevestigd in de omgeving van Roermond en zijn een goede uitvalsbasis na een dagje shoppen in het bekende Designer Outlet Roermond. Maar er is meer. Hierbij een kleine opsomming van enkele luxe highlights in de omstreken van Landgoed Lemmenhof:

Natuur

Cultuur

Met kinderen

Steden en dorpen die zeker een bezoek waard zijn als u op vakantie bent op Landgoed Lemmenhof, zijn Thorn, Weert en Roermond.

Ontdek de omgeving