Menu

Camping Limburg

Kamperen op een landgoed! Dat klinkt geweldig en is het ook nog eens. Het kan op onze camping in Limburg.

De kleinschaligheid en rust op het landgoed wordt enorm gewaardeerd door onze gasten. We zijn het hele jaar geopend dus zelfs in de winter kunt u genieten van een gezellige kampeervakantie op onze camping in Limburg. 

Fris en schoon sanitair

De ruim opgezette kampeervelden zijn omgeven door groen en geschikt voor een tent, vouwwagen, caravan of camper. Op loopafstand voor elke kampeerplaats vindt u ons verwarmde sanitairgebouw met lekkere warme douches en voldoende toiletten. U mag gratis gebruik maken van het sanitair en wij zorgen dat het altijd fris en schoon is.

Alle info op een rij over onze camping Limburg:

  • 30 ruime, verharde standplaatsen 
  • Geschikt voor tent, caravan, vouwwagen en camper
  • Met 10 ampère stroom
  • Water- en afvoeraansluiting
  • Gratis WiFi op de gehele camping
  • Ook seizoenplaatsen beschikbaar
  • Honden zijn welkom

Boek een kampeerplaats

Camping Limburg

Kamperen maar dan luxer?

Ook dat is mogelijk op onze camping in Limburg! U kunt bij Landgoed Lemmenhof ook een 6-persoons luxe safaritent huren. Zo ervaart u het authentieke kampeergevoel maar dan met het comfort van thuis. De safaritenten hebben een ruime woonkeuken met zithoek en keukenblok. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee stapelbedden. 's Avonds kunt u gezellig genieten van de zonsondergang op de gedeeltelijk overdekte veranda. 

Boek een safaritent

Fiets huren op onze camping in Limburg

Omdat we uw verblijf op onze camping in Limburg graag zo aangenaam mogelijk maken is er op het hele terrein gratis WiFi. Bij de receptie hebben we een leuke verzameling spelletjes die u gratis of een voor klein bedrag kunt huren, maar er zijn ook fietsen te huur.

Bekijk alle mogelijkheden