Menu

Een schitterende en luxe safaritent in Limburg huren?

Wilt u graag op kampeervakantie in Limburg, heeft u geen eigen kampeermiddelen en spreekt een safaritent in Limburg u wel aan? Of wilt u zodra u aankomt meteen genieten van uw vakantie? Dan is het huren van een safaritent de oplossing! 

Bekijk hier onze safaritenten

Safaritent huren in Limburg

Op ons Landgoed Lemmenhof kunt u een safaritent in Limburg huren voor 6 personen. De safaritenten liggen bij de speeltuin, de ideale plek wanneer u met jongere kinderen een safaritent wilt huren.

In deze tent heeft u alle voorzieningen bij de hand. Geniet van een drankje op uw eigen veranda terwijl u de barbecue aansteekt, dat is pas vakantie!

Wat krijgt u als een safaritent in Limburg reserveert

Een safaritent in Limburg boeken klinkt leuk en het ziet er mooi uit, maar wat krijgt u er eigenlijk voor terug en welke voorzieningen zijn in de tent aanwezig? De volgende voorzieningen zijn in de tent aanwezig:

  • Badkamer 
  • Toilet
  • Slaapkamer met een tweepersoonsbed
  • Slaapkamer met twee stapelbedden
  • Keuken met 4-pitsgasfornuis, koelkast met vriesvak & combimagnetron
  • Woonkamer met tv en gaskachel
  • Veranda met terrasmeubilair

Alle ingrediënten voor een mooie glamping vakantie in Limburg vindt u op Landgoed Lemmenhof!

Safaritent Limburg

De omgeving van Landgoed Lemmenhof

Landgoed Lemmenhof ligt in het Limburgse Ell, tussen Weert en Roermond in. De camping ligt in een natuurrijke omgeving, een wandeling of fietstocht maken is dus een echte aanrader. De steden Weert en Roermond zijn ideaal voor een leuk dagje uit, vergeet vooral de Designer Outlet in Roermond niet!

Boek uw eigen safaritent in Limburg

Heeft u alles goed gelezen, de foto's gezien en wilt u graag een safaritent in Limburg bij ons reserveren? Wees er dan snel bij en boek uw tent. Wij beschikken maar over een aantal tenten dus boek hieronder snel en verzeker uzelf van een plek op ons prachtige Landgoed!

Ja, ik wil een plek op Landgoed Lemmenhof