Menu

Een fijne minicamping in Limburg op een schitterende locatie

Op Landgoed Lemmenhof vindt u een minicamping in Limburg. U vindt ons in Ell, tussen Weert en Thorn, in Midden-Limburg.

U bent in elk seizoen bij ons op Landgoed Lemmerhof van harte welkom. Ook voor een kort verblijf kunt u terecht op onze minicamping met 35 kampeerplaatsen.

Deze kleine, maar knusse minicamping in Limburg heeft 35 ruime plaatsen. Al deze kampeerplaatsen zijn voorzien van water, stroom (10 Amp of 16 Amp) en afvoer. U kunt bij ons terecht met uw eigen tent, vouwwagen, caravan of camper. 

Bijna al onze plaatsen zijn verhard met grind. Als u dit liever niet heeft dan kunt u dit bij ons aangeven. Dit horen wij graag bij de reservering van u.

Bekijk hier onze kampeerplaatsen

Overnachten op een minicamping in Limburg

Landgoed Lemmenhof in Limburg beschikt over een minicamping. Als u graag gaat winkelen bij het outlet in Roermond of als u een lange wandeling in de groene omgeving heeft gemaakt, kunt u daarna bij ons komen overnachten. Zo is uw dagje uit compleet en kunt u meteen tot rust komen.

Onze minicamping beschikt over de volgende voorzieningen:

  • Toiletgebouwen die verwarmd zijn;
  • Warm water;
  • U hoeft niet te betalen om te douchen;
  • Verharde standplaatsen waar stroom beschikbaar is en die voorzien zijn van watertappunt en een afvoer.

Wie met een camper komt, kan ook bij ons terecht. U kunt dan zowel op een verharde plek op de camping staan als op het parkeerterrein. Allebei de plaatsen zijn voorzien van elektriciteit. 

Uiteraard hebben we ook plek voor de camperaars! Zeker wanneer u op doorreis bent kunt u gemakkelijk bij ons verblijven. Meld u aan de receptie en wij helpen u graag verder.

Handige informatie

Heeft u honden en wilt u deze graag meenemen naar onze minicamping in Limburg? Deze zijn toegestaan op onze camping, mits u ze aanlijnt of binnen een omheining laat. 

Daarnaast stellen wij u onze WiFi beschikbaar op een deel van het terrein. U hoeft hier niets voor te betalen. Op deze manier kunt u gratis en dus onbepertk u favoriete video's bekijken en genieten van allerlei andere online content. Hoe fijn is dat!

Dit wifi netwerk is dus geschikt voor taken, zoals uw e-mail controleren en om op internet te surfen. Zwaardere taken, zoals TV, Netflix of Youtube video's kijken is niet mogelijk.

De plekken op onze minicamping beschikken niet over een CAI-aansluiting. Wel zijn er genoeg plaatsen waar u uw schotel op kunt zetten. Op deze pagina kunt u bekijken welke fijne faciliteiten we u nog meer aanbieden. 

Het ontstaan

Al in het jaar 1734 kwam ons landgoed onder de naam ‘Lemmengoet’ voor in een register. Het landgoed heeft inmiddels veel eigenaren gehad en sinds 2015 is het in handen van het echtpaar Rogier en Anke Snijders.

Beide hebben hun vaste baan opgezegd om zich met volle overgave zich te storten in dit nieuwe avontuur. Met veel plezier zijn ze nu al een aantal jaar bezig om dit mooie bedrijf voort te zetten. 

Minicamping Limburg

Ontdek de omgeving

Eerder noemden we al een paar mogelijkheden in de omgeving, zoals winkelen in Roermond of wandelen in de natuur. Bezoek in Roermond bijvoorbeeld de Munsterkerk. Deze kerk is in de dertiende eeuw opgezet en is door de eeuwen heen meerdere malen gerenoveerd.

De munsterkerk is een genot voor het oog van binnen en van buiten. Het gebouw ligt midden in het centrum van Roermond. Na het bezoek van de kerk zijn er meer dan zat eetgelegenheden om iets lekkers te eten en te drinken! 

Bent u meer een shopper? Dan zit u helemaal goed in Roermond. Het Designer Outlet Roermond is een Outlet Center van ongekende omvang. Meer dan 200 mode winkels met allerlei bekende en grote merken met verschrikkelijk veel korting. 

Bent u gek op water? U kunt een bootje huren en over de Maasplassen varen, boek een rondvaart of bezoek een restaurant gelegen aan de kade en geniet van alle wateractiviteiten. 

Ga cultuur snuiven in de steden en dorpen rondom Landgoed Lemmenhof of bezoek het Kasteel Groot Buggenum. Met kinderen is een attractiepark, speeltuin of buitenzwembad een hartstikke leuk idee.

Houdt u meer van de natuur? Maak een prachtige wandeling of fietstocht in een van de natuurgebieden rondom onze minicamping in Limburg. Genoeg te doen! Uiteraard is er nog veel meer te zien, doen en beleven!

Boek uw favoriete plek op deze unieke minicamping in Limburg

Wacht niet te lang en reserveer snel uw favoriete plek op onze minicamping in Limburg! Onze plekken zijn schaars dus weer er snel bij.

Wilt u Limburg ontdekken en wilt u dat doen vanuit een mooie uitvalsbasis waar u omringd bent door natuur en een oase van rust? Dan is deze minicamping echt iets voor u!

Ja, dit is iets voor mij!