Menu

Minicamping Limburg

Op Landgoed Lemmenhof vindt u een minicamping in Limburg. U vindt ons in Ell, tussen Weert en Thorn, in Midden-Limburg. U bent van harte welkom met uw tent, vouwwagen of caravan. Ook voor een kort verblijf kunt u terecht op onze minicamping met 30 kampeerplaatsen.

Het ontstaan

Al in het jaar 1734 kwam ons landgoed onder de naam ‘Lemmengoet’ voor in een register. Het landgoed heeft inmiddels veel eigenaren gehad en sinds 2015 is het in handen van het echtpaar Rogier en Anke Snijders.

Overnachten op een minicamping in Limburg

Landgoed Lemmenhof in Limburg beschikt over een minicamping. Als u graag gaat winkelen bij het outlet in Roermond of als u een lange wandeling in de groene omgeving heeft gemaakt, kunt u daarna bij ons komen overnachten. Zo is uw dagje uit compleet en kunt u meteen tot rust komen. Onze minicamping beschikt over de volgende voorzieningen:

  • Toiletgebouwen die verwarmd zijn;
  • Warm water;
  • U hoeft niet te betalen om te douchen;
  • Verharde standplaatsen waar stroom beschikbaar is en die voorzien zijn van watertappunt en een afvoer.

Wie met een camper komt, kan ook bij ons terecht. U kunt dan zowel op een verharde plek op de camping staan als op het parkeerterrein. Allebei de plaatsen zijn voorzien van elektriciteit.

Boek een kampeerplaats

Minicamping Limburg

Ontdek de omgeving

Eerder noemden we al een paar mogelijkheden in de omgeving, zoals winkelen in Roermond of wandelen in de natuur. Uiteraard is er nog veel meer te zien, doen en beleven!

Ga cultuur snuiven in de steden en dorpen rondom Landgoed Lemmenhof of bezoek het Kasteel Groot Buggenum. Met kinderen is een attractiepark, speeltuin of buitenzwembad een hartstikke leuk idee.

Houdt u meer van de natuur? Maak een prachtige wandeling of fietstocht in een van de natuurgebieden rondom onze minicamping in Limburg. Genoeg te doen! 

Wat te doen?