Menu

Een heerlijke voorjaarsvakantie 2024 in Limburg

Vier uw voorjaarsvakantie in Limburg en geniet van de dagen die langer worden, de zon die langer en feller gaat schijnen en zie hoe alles om u heen in de bloei komt. Van dit alles kunt optimaal genieten bij ons op Landgoed Lemmenhof. Bij ons vindt u veel rust en ruimte en ervaart u onze Limburgse gastvrijheid en gezelligheid.

Bekijk hier al onze prachtige verblijven in Limburg

Door onze veelzijdigheid kunnen wij iedereen verwelkomen. Bij ons kunt u kamperen, maar wij hebben ook genoeg knusse hotelkamers, gezellige studio's, romantische safaritenten en luxe groepsaccommodaties. Alle ingrediënten zijn bij ons aanwezig voor een heerlijke voorjaarsvakantie in Limburg!

Vier de voorjaarsvakantie in Limburg op jouw manier

Ervaar op Landgoed Lemmenhof de veelzijdigheid, gemoedelijkheid, maar geniet vooral de vrijheid in uw voorjaarsvakantie! Tussen de bossen in vindt u ons verblijf en vanuit hier kunt u het mooie Limburg ontdekken en doe dit vanuit één van onze prachtige verblijven.

Op onze rustige en kleinschalige camping kunt u in de voorjaarsvakantie uw eigen tentje, vouwwagen, camper of caravan opzetten. Onze ruime standplaatsen zijn voorzien van 10 of 16 Amp stroom, water en afvoer en de meeste plekken zijn ook verhard en er is gratis wifi om jouw online krantje te lezen onder het genot van een kop koffie in de ochtendzon. Er is ook meer dan genoeg plek voor de kinderen om hier te spelen.

Alles is aanwezig voor het echte kampeergevoel. Wilt u dat kampeergevoel, maar mét de luxe van thuis? Dan zijn onze safaritenten de oplossing! Deze tenten zijn ingericht voor zes personen en bieden u die gezellig kampeersfeer, maar dan met veel comfort.

Liever een plek waar u meer kan genieten van de rust en waar u meer privacy heeft? Onze studio’s van 50m² voor twee en vier personen zijn dan hiervoor uitermate geschikt. Ook vindt u hier genoeg comfort en geniet u van onze uitgebreide services, zoals onze ontbijtservice.

Daarnaast hebben wij ook groepsaccommodaties voor grote groepen, zoals voor een familieweekend. Het biedt ruimte voor maximaal 19 personen en er zijn tien slaapkamers aanwezig met ieder zijn eigen badkamer. Het verblijf heeft zelfs een eigen terras inclusief een eigen jeu de boules baan! Om het af te maken heeft de eerste verdieping een infrarood sauna. Voor diegene die helemaal tot rust willen komen.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of boekt u liever telefonisch? Neem dan hieronder contact met ons op en ons personeel helpt u verder.

Neem nu contact op

Voorjaarsvakantie Limburg

Ervaar Limburgse gezelligheid op en buiten ons park

Zowel op ons park als daarbuiten is er voor volwassenen en kinderen ontzettend veel te doen en te ontdekken. In combinatie met de Limburgse gezelligheid zorgt dit ervoor dat dit een voorjaarsvakantie wordt om niet te vergeten.

Gezinnen kunnen bij ons samen workshops volgen en beelden maken van mozaïek of keramiek, spelletjes spelen in ‘’Het Infohuuske’’, maar een potje jeu des boules spelen kan natuurlijk ook! Speciaal voor kinderen is er een enorme speelplaats. Wij beschikken over diverse speelmogelijkheden, zoals:

  • Een zand-water tafel;
  • Een speeltuin;
  • Een schommel en trampoline;
  • Een voetbalveld;
  • Een tafeltennistafel;
  • Meerdere skelters en nog veel meer!

Voorjaarsvakantie Limburg

 

Activiteiten in de voorjaarsvakantie

Er is in de buurt van ons landgoed veel te ondernemen in uw voorjaarsvakantie in Limburg, maar drie activiteiten om niet over te slaan zijn:

Voor een dagje vol sensatie, pret en spanning moet u naar Toverland Sevenum. Dit park, wat bestaat uit zes werelden met ieder zijn eigen thema, heeft veel leuke en spannende attracties en is het perfecte uitje voor ieder gezin.

In het Recreatiegebied De IJzeren Man in Weert kan jong en oud sporten en ontspannen. Zo kan er geklommen worden in het klimbos, kan er binnen en buiten gezwommen worden en kunnen kinderen spelen bij Kidsplaza. Daarnaast kan er iets opgestoken worden over de natuur in het Natuur- en Milieucentrum en zijn er genoeg horecagelegenheden om aan het einde van de dag een hapje te eten.

Of ga naar E-Village en ga virtueel de strijd met elkaar aan. Speel hier nieuwe games of ga een potje lasergamen, virtueel tennissen of speel één van de vele andere spellen!

Gratis op pad

De voorjaarsvakantie is ook een perfect moment om gratis de omgeving Limburg te ontdekken. De natuur begint weer tot leven te komen en de dagen worden langer. Er zijn tal van activiteiten die u kunt ondernemen tijdens uw verblijf op Landgoed Lemmenhof. Bezoek bijvoorbeeld één van de vele kastelen en landhuizen in de omgeving of ga voor een een wandeling door de prachtige natuurgebieden. Wat ook leuk is, is een fietstocht door de Limburgse heuvels. Of bezoekt u een van de vele historische steden in de buurt, zoals Maastricht of Valkenburg? Wie weet spot u onderweg wel een paar vroege voorjaarsbloemen. Hoe dan ook zult u tijdens de voorjaarsvakantie van 2024 genieten!

De voorjaarsvakantie viert u in Limburg

Staat u op het punt om een voorjaarsvakantie te boeken in Limburg? Boek hieronder dan een plekje op Landgoed Lemmenhof! Vanaf ons rustig een centraal gelegen landgoed is alles goed bereikbaar en heeft u de keuze uit diverse accommodaties. De ideale plek om van Limburg optimaal te genieten!

Boek nu uw voorjaarsvakantie 2024 in Limburg

Of komt u liever in de zomervakantie van 2024?

Zodra de eerste zomerzon de dauw op de uitgestrekte velden rusten, transformeert ons landgoed in een aar waradijs. Stelt u zich voor hoe uw dag begint met een vredige wandeling door de fluisterende velden, waar de lucht vervuld is van de geur van vers hooi en bloeiende bloemen. Wanneer de zon hoger klimt, kunt u een fietstocht maken langs slingerende paden die u door de pittoreske landschappen van Limburg voeren. En als de warmte u naar verkoeling doet verlangen, zijn de prachtige Maasplassen binnen handbereik voor een verfrissende duik of een rustige middag op het water. Bij ons landgoed is de zomer een tijd van ontdekking en ontspanning, waar u volop kunt genieten van de schoonheid die Limburg te bieden heeft.