Menu

Hotel Limburg

Zoekt u een hotel in Limburg? Ontdek Landgoed Lemmenhof! Een sfeervol hotel in het prachtige Limburg. Ontdek de mooie natuur, ga winkelen in Roermond of Sittard of ga een dagje weg met de kinderen, er is genoeg te doen!

Knus hotel in Limburg

In hotel Lemmenhof vindt u 10 verschillende kamers die van alle gemakken zijn voorzien. De kamers hebben een douche, tv, gratis WiFi en u kunt tijdens u verblijf gebruik maken van de minibar. Een hotelovernachting is natuurlijk niet compleet zonder heerlijk ontbijt. Daarom kunt u bij ons ook genieten van een ontbijt en een lunchpakket op aanvraag. Zoekt u nog een hotel voor een hotelovernachting in Limburg? Boek bij de Lemmenhof!

Nu boeken

Vakantie in Limburg

Vanaf Landgoed Lemmenhof bent u direct in de prachtige natuur. Die leent zich perfect voor een mooie wandeling of een fietstocht. Maar ook wanneer u er een dagje op uit wilt om even te winkelen of een terrasje te pakken, zit u in ons hotel goed! De steden Roermond, Sittard en Weert liggen in de buurt en zijn allemaal zeer geschikt voor een dagje uit. 

Tips voor de omgeving

Een dagje eropuit 

Limburg kent naast de gezellige terrasjes, sfeervolle restaurants en kledingwinkels ook veel schitterende bezienswaardigheden, die zeker een bezoekje waard zijn. Bij Fort Sint Pieter komt u van alles te weten over de historie en krijgt u uitleg van enthousiaste gidsen. Toverland, gelegen dichtbij het hotel, is een zeer leuk attractiepark voor het hele gezin. 

Even bijkomen

Na een dagje uit is het heerlijk om even te ontspannen. In ons hotel in Limburg kunt u even een bakje koffie doen op het terras, een wandeling maken in onze tuin of even bijkomen in onze infrarood sauna. Zo kunt u helemaal uitgerust beginnen aan de volgende dag!

Onze faciliteiten