Menu

Glamping Limburg

Glamping in Limburg is mogelijk op Landgoed Lemmenhof. Het woord glamping is een samenvoeging van glamourous camping. Oftewel kamperen in luxe. En dat kan in onze safaritenten!

Terug naar het begin

Het begon allemaal in 1734 toen de naam ‘Lemmengoet’ werd genoteerd in het register. Na verschillende eigenaars kwam de boerderij in 2015 in handen van de huidige bedrijfseigenaren, Rogier en Anke Snijders. Zij hebben het bedrijf van Anke’s ouders overgenomen.

Kies voor een leuke glamping in Limburg

Wie bij kamperen denkt aan een te kleine tent en een lek luchtbed heeft het mis! Tegenwoordig kan het namelijk allemaal wat luxer. Bij Landgoed Lemmenhof bieden wij deze luxe vorm van kamperen, genaamd glamping, aan in Limburg. Boek dan een safaritent. 

  • Safaritent huren voor een weekend, midweek of hele week;
  • Geschikt tot 6 personen;
  • Veranda kijkt uit over de speeltuin met o.a. een zand-watertafel voor de kinderen;
  • Voorzien van een keukenblok en apart gedeelte om te zitten;
  • Dankzij de aanwezigheid van een flatscreen tv hoeft u uw favoriete programma’s niet te missen;
  • U houdt gemakkelijk contact met het thuisfront dankzij de gratis wifi.

Dat wordt optimaal genieten van het authentieke kampeergevoel met een vleugje glamour en luxe!

Boek nu!

Iets meer luxe?

Wilt u nog meer luxe? Wellicht kunt u ook eens kijken naar de hotelkamers of studio’s die wij bieden.

Glamping Limburg

Wat is er te doen?

 Op Landgoed Lemmenhof is er van alles te beleven, voor jong én oud. Kinderen zullen zich helemaal kunnen uitleven in de speeltuin met schommel, trampoline, schommel en zand-watertafel. Men kan lekker sportief aan de slag op het voetbalveld, bij de tafeltennistafel of op de jeu-de-boulesbaan. Genoeg speelplezier dus!

Wilt u eropuit om de Limburgse regio te verkennen? Huur een fiets of ga voor een leuk avontuur op een tandem! In het Infohuuske vindt u voldoende informatie over de omgeving. Houdt u van natuur? Ga dan voor een wandeling of fietstocht in het Leudal of Nationaal Park De Groote Peel.

Gaat u liever op ontdekking in de stadjes of dorpen in Noord- en Midden-Limburg? Een leuk uitje is het 'witte stadje' Thorn. Ook Roermond en Weert zijn aan te raden voor een dagje uit. Er zijn diverse musea of kastelen te bezoeken.

Ook met kinderen vermaakt u zich prima. Ga eens naar het attractiepark Toverland in Sevenum of naar Recreatiegebied De IJzeren Man. 

Bekijk alle uitjes