Menu

Camperplaats Roermond

Op onze camping in Limburg hebben we speciale aandacht voor de camperaars. Bent u dus op zoek naar een camperplaats nabij Roermond dan nodigen we u graag uit. U kunt op onze verharde standplaatsen staan op de camping of op de verharding van ons parkeerterrein. Op beide plaatsen beschikt u over elektriciteit. U kunt ook gewoon een nachtje blijven als u op doorreis bent.

Ontdek de omgeving van uw camperplaats nabij Roermond

De camperplaatsen op Landgoed Lemmenhof zijn ideaal als u bijvoorbeeld het Designer Outlet Shopping Center in Roermond wilt bezoeken, fijn in onze Limburgse omgeving wilt fietsen en wandelen of de cultuur en historie van Limburg wilt ontdekken. 

Eropuit in de buurt van Landgoed Lemmenhof

Schoon sanitair, gratis WiFi en diverse verhuurmogelijkheden

Wanneer u op een van onze camperplaatsen (op slechts 15 minuten van Roermond) komt staan, kunt u gebruik maken van de faciliteiten op de camping. Onze verwarmde sanitaire voorzieningen zijn schoon en mag u gratis gebruiken net als de WiFi op ons gehele terrein.

Bekijk hier allle faciliteiten

Nog veel meer verblijfsmogelijkheden

Naast onze camperplaatsen heeft u op ons Landgoed nog veel meer verblijfsmogelijkheden. Op onze camping vindt u ook gezellige en comfortabele safaritenten. Leuk voor een unieke en luxe kampeerervaring in Limburg. In het hotelgedeelte hebben we 10 knusse 2-persoons hotelkamers en mooie 2- en 4-persoons studio's. Komt u met een grote groep op vakantie in Limburg? U kunt tot met 19 personen verblijven in onze luxe groepsaccommodatie.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Camperplaats Roermond