Menu

Camperplaats Roermond

Op onze camping in Limburg hebben we speciale aandacht voor de camperaars. Bent u dus op zoek naar een camperplaats nabij Roermond dan nodigen we u graag uit. U kunt op onze verharde standplaatsen staan op de camping of op de verharding van ons parkeerterrein. Op beide plaatsen beschikt u over electriciteit. Ideaal als u bijvoorbeeld het Designer Outlet Shopping Center in Roermond wilt bezoeken, fijn in onze Limburgse omgeving wilt fietsen en wandelen of de cultuur en historie van Limburg wilt ontdekken. U kunt ook gewoon een nachtje blijven als u op doorreis bent.

Boek uw camperplaats

Schoon sanitair, gratis WiFi, en diverse verhuurmogelijkheden.

Wanneer u op een van onze camperplaatsen (op slechts 15 minuten van Roermond) komt staan, kunt u gebruik maken van de faciliteiten op de camping. Onze verwarmde sanitaire voorzieningen zijn schoon en mag u gratis gebruiken net als de WiFi op ons gehele terrein.

Bekijk hier allle faciliteiten

Nog veel meer verblijfsmogelijkheden

Naast onze camperplaatsen heeft u op ons Landgoed nog veel meer verblijfsmogelijkheden. Op onze camping vindt u ook gezellige en comfortabele safaritenten, in het hotelgedeelte hebben we 10 knusse 2-persoons hotelkamers en mooie 2 en 4 persoons studio's en met een groep mensen tot 19 personen kunt u in onze groepsaccommodatie verblijven.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Camperplaats Roermond