Menu

Camperplaats Roermond

Op onze camping in Limburg hebben we speciale aandacht voor de camperaars. Bent u dus op zoek naar een camperplaats nabij Roermond dan nodigen we u graag uit. U kunt op onze verharde standplaatsen staan op de camping of op de verharding van ons parkeerterrein. Op beide plaatsen beschikt u over elektriciteit. U kunt ook gewoon een nachtje blijven als u op doorreis bent.

Camperplaats bij Roermond

De camperplaatsen op Landgoed Lemmenhof zijn ideaal als u bijvoorbeeld het Designer Outlet Shopping Center in Roermond wilt bezoeken, fijn in onze Limburgse omgeving wilt fietsen en wandelen of de cultuur en historie van Limburg wilt ontdekken. 

Eropuit in de buurt van Landgoed Lemmenhof

Schoon sanitair, gratis WiFi en diverse verhuurmogelijkheden

Wanneer u op een van onze camperplaatsen (op slechts 15 minuten van Roermond) komt staan, kunt u gebruik maken van de faciliteiten op de camping. Kinderen zullen hier veel speelplezier beleven. Gezellig met elkaar spelen bij de zand-water tafel, klimmen in het speeltoestel en met skelters over Landgoed Lemmenhof rijden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken of uw kinderen zich wel vermaken. Onze verwarmde sanitaire voorzieningen zijn schoon en mag u gratis gebruiken net als de WiFi op ons gehele terrein.

Safaritent in Limburg

Naast onze camperplaatsen heeft u op ons Landgoed nog veel meer verblijfsmogelijkheden. Op onze camping vindt u ook gezellige en comfortabele safaritenten. Leuk voor een unieke en luxe kampeerervaring in Limburg. In het hotelgedeelte hebben we 10 knusse 2-persoons hotelkamers en mooie 2- en 4-persoons studio's. Komt u met een grote groep op vakantie in Limburg? U kunt tot met 19 personen verblijven in onze luxe groepsaccommodatie.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

"Camperplaats met heel veel uitstekende voorzieningen. Vriendelijke ontvangst door de eigenaren. Goede prijs/kwaliteit verhouding." - P. Kok (Google review, 2024).

Camperplaats Roermond

Boek nu een vakantie 2024 op Landgoed Lemmenhof

Samen met het gezin, familie of vrienden vakantie vieren in Limburg? Vul dan nu het accommodatie type in (kamperen, logies of accommodaties), het aantal personen en de gewenste aankomst- en vertrekdatum en zie direct in of uw favoriet in de desbetreffende periode nog beschikbaar is. Kom samen genieten van het prachtige Zuid-Limburg op onze camping vlakbij Roermond! 

Camperplaats Roermond boeken

 Kiezen uit alle verblijfmogelijkheden