Menu

Een ruime camperplaats in Limburg met een mooie omgeving

Op zoek naar een mooie camperplaats in Limburg voor een vakantie met eigen camper? Bij ons kunt u overnachten na een heerlijke dag winkelen bij de outlet in Roermond, maar natuurlijk ook als u gewoon wilt genieten van een landelijke omgeving. Bij ons kunt u heerlijk uitrusten op uw eigen ruime camperplaats in Limburg. Een mooie uitvalsbasis om het schitterende Limburg te ontdekken!

Bekijk hier onze mooie en ruime camperplaatsen

Een ruime camperplaats in Limburg

De geschiedenis van Landgoed Lemmenhof gaat terug naar 1734, toen de naam ‘Lemmengoet’ voor het eerst werd genoteerd in een abdij. De accommodaties die het Landgoed vandaag de dag te bieden heeft, zijn erg verschillend. Gasten die luxe prefereren, kunnen overnachten in onze hotelkamers die van alle gemakken voorzien zijn.

Wie met een grote groep familie of vrienden komt, kan kiezen voor onze groepsaccommodatie. Onze studio’s zijn de gulden middenweg tussen luxe en avontuur en natuurlijk kan er bij ons ook gekampeerd worden. Wij hebben een goede camperplaats in Limburg voor u:

  • U kunt op een verharde plek op de camping plaatsnemen;
  • U kunt ook met de camper op een verharde parkeerplaats staan;
  • Waar u ook staat, u bent altijd voorzien van elektriciteit (10 Amp of 16 Amp);
  • U heeft altijd beschikking tot water en afvoer;
  • Er is gratis wifi en honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Kampeerders kunnen uiteraard gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping. Een verwarmd sanitair gebouw met douches en toiletten. Het gebouw is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Limburg is van alle markten thuis

Vanaf uw camperplaats in Limburg kunt u alle kanten uit waaien want er is hier enorm veel te doen, zien en beleven. Houdt u van natuur dan kunt u bijvoorbeeld de Nationale Parken de Meinweg en de Groote Peel bezoeken. Ontdek hier alle parels die er in Limburg te vinden zijn.

Er liggen ook talloze leuke steden om ons park heen. Een kleine stedentrip of een aantal zijn hierdoor goed mogelijk. Een paar aanraders zijn: Roermond, Weert, Sittard en natuurlijk Maastricht!

Een dagje cultuur snuiven in Limburg behoort ook tot één van de vele mogelijkheden. Een paar van onze favorieten zijn:

  • Het Limburg Museum;
  • Openluchtmuseum Eynderhoof;
  • Kasteel De Keverberg;
  • Cuypershuis Roermond.

Ook is er genoeg te doen voor gezinnen met kinderen. Een dagje naar Toverland Sevenum, IJzeren Man Weet of bezoek E-Village Roggel. Verschillende activiteiten, maar allemaal leuk op hun eigen manier! 

 

Onze groene camperplaats in Limburg waar gasten hun campers op kunnen neerzetten.

Boek uw camperplaats in Limburg

Via onze website kunt u de fotogalerie bekijken zodat u een beeld krijgt van onze camperplaats in Limburg. Hebt u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen: +31(0)495-551277.

Ja, ik wil nu boeken!