Menu

Camperplaats Limburg

Op zoek naar een camperplaats voor een vakantie met eigen camper? Bij ons kunt u overnachten na een heerlijke dag winkelen bij de outlet in Roermond, maar natuurlijk ook als u gewoon wilt genieten van een landelijke omgeving.

Een goede camperplaats in Limburg

De geschiedenis van Landgoed Lemmenhof gaat terug naar 1734, toen de naam ‘Lemmengoet’ voor het eerst werd genoteerd in een abdij. De accommodaties die het Landgoed vandaag de dag te bieden heeft, zijn erg verschillend. Gasten die luxe prefereren, kunnen overnachten in onze hotelkamers die van alle gemakken voorzien zijn. Wie met een grote groep familie of vrienden komt, kan kiezen voor onze groepsaccommodatie. Onze studio’s zijn de gulden middenweg tussen luxe en avontuur en natuurlijk kan er bij ons ook gekampeerd worden. Wij hebben een goede camperplaats in Limburg voor u:

  • U kunt op een verharde plek op de camping plaatsnemen;
  • U kunt ook met de camper op een verharde parkeerplaats staan;
  • Waar u ook staat, u bent altijd voorzien van elektriciteit.

Kampeerders kunnen uiteraard gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping. Een verwarmd sanitairgebouw met douches en toiletten. Het gebouw is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Meer over het sanitair

Boek direct online

Via onze website kunt u de fotogalerie bekijken zodat u een beeld krijgt van onze camperplaats in Limburg. 

Nu boeken

Hebt u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen: +31(0)495-551277.

Camperplaats Limburg