Menu

Hotelovernachting Roermond

Voor een hotelovernachting in de omgeving van Roermond, kunt u terecht bij Landgoed Lemmenhof. Volgens de geschiedenisboeken bestaat ons landelijke hotel in Limburg sinds 1734, maar nog onder de naam ‘Lemmengoet’. ‘Lemmengoet’ stond toen nog geregistreerd in de Thorner abdij. Sinds 2015 is het in handen van het echtpaar Rogier en Anke Snijders.

Hotel dichtbij Roermond

Na een dagje winkelen bij de bekende outlet kunt u er een hotelovernachting in de omgeving van Roermond aan vastplakken. Zo duurt uw dagje uit wat langer en komt u meteen tot rust van al dat shoppen. De landelijke sfeer van ons hotel draagt tevens bij aan de ervaring die u opdoet hier in Limburg! Ons hotel heeft een hoop te bieden, zoals:

  • Het hotel is bekroond met twee sterren;
  • Er zijn 10 kamers beschikbaar die allen erg knus zijn;
  • Alle kamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals een eigen douche en toilet;
  • Er is natuurlijk gratis WiFi aanwezig, zodat u thuisblijvers gemakkelijk op de hoogte houdt.

Wist u dat u ook bij ons kunt overnachten in een studio of een safaritent?

Nu boeken

Ontdek de omgeving!

Met een hotelovernachting in Roermond bevindt u zich in een prachtige omgeving. Gelegen in Limburg, geniet u hier volop van de natuur en het golvende landschap. Schitterende natuurgebieden met verschillende landschappen, zoals bossen, heide en wateren. U zult ogen tekortkomen met al het moois wat de omgeving te bieden heeft! Naast de natuur is er nog veel meer te beleven, zoals historische steden en culturele uitstapjes naar kastelen en interessante musea. Deze bezienswaardigheden nemen u mee terug in de tijd en is zeker een bezoekje waard tijdens uw vakantie op Landgoed Lemmenhof!

Omgeving verkennen

Hotelovernachting Roermond

Zomervakantie 2024 

Wij vormen het perfecte toevluchtsoord voor wie de drukte van de zomer wil ontvluchten en zich wil onderdompelen in de rust van Limburg. Het is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van lokale zomerfestivals, markten en natuurparken!

Reserveer nu een overnachting in ons landelijke hotel in Limburg

U kunt gemakkelijk een hotelovernachting met landelijke sfeer in de omgeving van Roermond reserveren bij hotel Landgoed Lemmenhof, door even contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)495 551 277. Op onze website kunt u tevens de tarieven nalezen. Bekijk ook eens de mediagalerij op de website, zodat u beeld krijgt van onze accommodatie.

Of kom een keer naar onze camping bij de Maasplassen!

Ontdek nog meer mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf bij ons landgoed. Denk eens aan een uitstapje naar onze camping bij de Maasplassen, waar u kunt genieten van de prachtige natuur en talloze recreatieve activiteiten. Of het nu gaat om een hotelovernachting in Roermond of een kampeeravontuur aan de oevers van de Maasplassen, bij ons vindt u de perfecte accommodatie voor een onvergetelijke Limburgse ervaring.