Menu

Hotelovernachting Roermond

Voor een hotelovernachting in de omgeving van Roermond, kunt u terecht bij Landgoed Lemmenhof. Volgens de geschiedenisboeken bestaat ons landelijke hotel in Limburg sinds 1734, maar nog onder de naam ‘Lemmengoet’. ‘Lemmengoet’ stond toen nog geregistreerd in de Thorner abdij. Sinds 2015 is het in handen van het echtpaar Rogier en Anke Snijders.

Kies voor een hotelovernachting in Roermond

Na een dagje winkelen bij de bekende outlet kunt u er een hotelovernachting in de omgeving van Roermond aan vastplakken. Zo duurt uw dagje uit wat langer en komt u meteen tot rust van al dat shoppen. De landelijke sfeer van ons hotel draagt tevens bij aan de ervaring die u opdoet hier in Limburg! Ons hotel heeft een hoop te bieden, zoals:

  • Het hotel is bekroond met twee sterren;
  • Er zijn 10 kamers beschikbaar die allen erg knus zijn;
  • Alle kamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals een eigen douche en toilet;
  • Er is natuurlijk gratis WiFi aanwezig, zodat u thuisblijvers gemakkelijk op de hoogte houdt.

Vindt u ons hotel in Limburg met landelijke sfeer iets teveel van het goede? Dan kunt u ook bij ons overnachten in een studio of gebruikmaken van onze glamping faciliteiten.

 

Reserveer nu een overnachting in ons landelijke hotel in Limburg

U kunt gemakkelijk een hotelovernachting met landelijke sfeer in de omgeving van Roermond reserveren bij hotel Landgoed Lemmenhof, door even contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)495 551 277. Op onze website kunt u tevens de tarieven nalezen. Bekijk ook eens de mediagalerij op de website, zodat u beeld krijgt van onze accommodatie.