Menu

Hotel Roermond

Op slechts 15 minuten rijden van Roermond vindt u ons hotel op Landgoed Lemmenhof. Op het landgoed bieden we verschillende verblijfsmogelijkheden aan waaronder 10 hotelkamers. De knusse tweepersoonskamers hebben een mooie inrichting en zijn van voorzien badkamer, televisie, gratis wifi en minibar.

De landelijke ligging van ons hotel nabij Roermond is ideaal voor een fijne wandeling of fietstochten. U kunt ook heerlijk ontspannen op ons terras of in de infrarood sauna.

Designer Outlet Roermond

Ons hotel is ook de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het bruisende Designer Outlet Center in Roermond. Met meer dan 200 internationale designermerken zoals Gucci, Prada, Burberry, Lacoste en nog veel meer is het een favoriete plek voor elke shop liefhebber. Gedurende het hele jaar worden deze top designermerken verkocht met kortingen van 30-70%! 

Meer over Roermond

Combineer een dagje shoppen in het outlet ook met een bezoek aan de binnenstad van Roermond. Ook hier kunt u naar hartenlust verder winkelen. Vergeet niet te stoppen bij de Munsterkerk, de Sint Christoffelkerk of het stadspark de Kartuis. Geniet daarna van een welverdiend ijsje bij IJssalon Clevers.

Voor een sportief dagje in Roermond kunt u het beste naar de Maasplassen gaan. Dit is het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Hier kunt u onder andere een boot huren en varen, zwemmen, surfen, zeilen, duiken, roeien, kanoën en wakeboarden.

Hotel Roermond

Omgeven door natuur en cultuur

Maar er is nog veel meer leuks te beleven in de omgeving van ons hotel nabij Roermond. Ons landgoed wordt omgeven door prachtige natuurlandschappen waar u lekker de rust op kunt zoeken. 

Tevens kent de regio prachtige culturele trekpleisters. Het 'witte stadje' Thorn, het Limburgs Museum in Venlo of Kasteel De Keverberg in Kessel. 

Bekijk hier een overzicht