Menu

Hotel Roermond

Op slechts 15 minuten rijden van Roermond vindt u ons hotel op Landgoed Lemmenhof. Op het landgoed bieden we verschillende verblijfsmogelijkheden aan waaronder 10 hotelkamers. De knusse tweepersoonskamers hebben een mooie inrichting en zijn van voorzien badkamer, tv, gratis wifi en minibar.  De landelijke ligging van ons hotel nabij Roermond is ideaal voor een fijne wandeling of fietstochten u kunt ook heerlijk ontspannen op ons terras of infrarood sauna.

Designer Outlet Roermond

Ons hotel is ook de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het bruisende Designer Outlet Center in Roermond. Met meer dan 200 internationale designermerken zoals Gucci, Prada, Burberry, Lacoste en nog veel meer is het een favoriete plek voor elke shop liefhebber. Gedurende het hele jaar worden deze top designermerken verkocht met kortingen van 30-70%!  Speciaal voor alle shoppers hebben we een leuk arrangement samengesteld waarbij je profiteert van fijne extra's bij een overnachting in ons hotel. En binnen 15 minuten zit je in het designer outlet in Roermond.

Omgeven door natuur

Maar er is nog veel meer leuks te beleven in de omgeving van ons hotel nabij Roermond. Ons landgoed wordt omgeven door prachtige natuurlandschappen waar u lekker de rust op kunt zoeken. Bekijk hier een overzicht van natuurgebieden in de buurt.

Hotel nabij Roermond

Check ons speciale Designer Outlet Roermond arrangement! Slechts € 90* voor 2 personen. 

  • Overnachting in een tweepersoons hotelkamer
  • Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
  • Een overnachting met ontbijtbuffet en gratis gebruik van infrarood-sauna
  • 10% discount Fashion Passport

* Prijzen zijn exclusief € 1,50 pppn verblijfsbelasting

Boek dit arrangement

(Geef bij het maken van de boeking aan dat u gebruik wilt maken van dit arrangement)