Menu

Een schitterende camping bij Roermond midden in de natuur

Op Landgoed Lemmenhof vindt u een camping bij Roermond. Onze accommodaties bieden voor elk wat wils.

Wie van luxe houdt, overnacht in onze hotelkamers of kiest voor glamping, ofwel kamperen met glamour. Ouderwets kamperen kan ook, net als het huren van een studio.

Bekijk hier alle verblijfsmogelijkheden

 

Overnachten op een leuke camping bij Roermond

Op onze camping bij Roermond kunt u, zoals hierboven benoemd, op verschillende manieren overnachten. Voor een ieder hebben wij wel wat wils. 

  • Kamperen: met eigen tent, caravan, camper of vouwwagen
  • Safaritent: glamping in Limburg voor 6 personen
  • Studio: ruim opgezette studio voor 2 tot 4 personen
  • Hotel: 10 knusse hotelkamers voor 2 personen
  • Groepsaccommodatie: voor tot wel 19 personen

Zoals u al kunt lezen bieden wij u verschillende verblijfsmogelijkheden aan. Dat is best uniek! Ons mooie Landgoed in Limburg ligt op een schitterende locatie in het midden van de natuur.

Gecombineerd met de rust, ruimte en Limburgse gastvrijheid maakt dit tot een een ideale plek om uw vakantie door te brengen.

 

Een landelijk gelegen camping bij Roermond

Landgoed Lemmenhof heeft een rijke geschiedenis. Het werd voor het eerst in de geschiedenisboeken genoemd in 1734. Enkele jaren later werd het verkocht en sindsdien heeft het landgoed verschillende eigenaren gehad. In 2015 kwam het in handen van de huidige bedrijfseigenaren: Rogier en Anke Snijders.

Samen doen zij er alles aan uw verblijf zo plezierig mogelijk te maken. Op hun landgoed vindt u een camping bij Roermond. Hier kunt u neerstrijken om heerlijk van de natuur te genieten, maar ook als u na een dagje winkelen in de bekende outlet in Roermond, helemaal tot rust wilt komen.

 

Een paar safaritenten die op onze camping bij Roermond staan.

Boek hier uw plek op onze camping bij Roermond

Op de website van Landgoed Lemmenhof kunt u rustig de tarieven doornemen en ook de fotogalerie bekijken, zodat u een beeld krijgt van een verblijf op onze camping bij Roermond.

Bent u op zoek naar een rustige camping met grote kampeerplaatsen en een mooie ligging? Wacht dan niet langer en reserveer alvast uw plek hieronder. Onze plekken zijn schaars dus wacht niet te lang. Wij zijn u graag snel!

Om een overnachting op onze camping te boeken, kunt u contact met ons opnemen door even te bellen: +31(0)495-551277. 

Boek snel hier!