Menu

Camping bij Roermond

Op Landgoed Lemmenhof vindt u een camping bij Roermond. Onze accommodaties bieden voor elk wat wils. Wie van luxe houdt, overnacht in onze hotelkamers of kiest voor glamping, ofwel kamperen met glamour. Ouderwets kamperen kan ook, net als het huren van een studio.

Overnachten op de Lemmenhof

Bij Landgoed Lemmenhof kunt u, zoals hierboven genoemd, op verschillende manieren overnachten. 

  • Kamperen: met eigen tent, caravan, camper of vouwwagen
  • Safaritent: glamping in Limburg voor 6 personen
  • Studio: ruim opgezette studio voor 2 tot 4 personen
  • Hotel: 10 knusse hotelkamers voor 2 personen
  • Groepsaccommodatie: voor tot wel 19 personen

Bekijk alle mogelijkheden

Een landelijk gelegen camping bij Roermond

Landgoed Lemmenhof heeft een rijke geschiedenis. Het werd voor het eerst in de geschiedenisboeken genoemd in 1734. Enkele jaren later werd het verkocht en sindsdien heeft het landgoed verschillende eigenaren gehad. In 2015 kwam het in handen van de huidige bedrijfseigenaren: Rogier en Anke Snijders. Samen doen zij er alles aan uw verblijf zo plezierig mogelijk te maken. Op hun landgoed vindt u een camping bij Roermond. Hier kunt u neerstrijken om heerlijk van de natuur te genieten, maar ook als u na een dagje winkelen in de bekende outlet in Roermond, helemaal tot rust wilt komen.

Reserveren

Op de website van Landgoed Lemmenhof kunt u rustig de tarieven doornemen en ook de fotogalerie bekijken, zodat u een beeld krijgt van een verblijf bij ons.

Nu boeken

Om een overnachting op onze camping bij Roermond te boeken, kunt u contact met ons opnemen door even te bellen: +31(0)495-551277.

Camping bij Roermond