Menu

Bospop Weert op de planning? Kom bij ons overnachten!

Bospop Weert, een van de meest gewilde muziekfestivals van Nederland, staat weer voor de deur. Op 12, 13 en 14 juli 2024 barst het feest los en Landgoed de Lemmenhof ligt op een steenworp afstand van de festivallocatie. Bent u klaar om uzelf onder te dompelen in de onvergetelijke muzikale ervaring van Bospop Weert? Zo ja, dan hebben we het perfecte Bospop Arrangement voor u!

Direct naar het arrangement

Ontdek onze boerencamping in Limburg

Landgoed de Lemmenhof, gelegen in het prachtige Limburgse landschap, is een oase van rust en comfort. Ons hotel en onze studio's bieden de perfecte uitvalsbasis voor uw Bospop-avontuur. Geniet van de serene omgeving en kom volledig tot rust na een dag vol muziek en festiviteiten.

Bospop Arrangement bij Landgoed de Lemmenhof

Ons Bospop Arrangement is speciaal samengesteld om uw festivalervaring zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Kies uit onze comfortabele 2-persoonskamers of ruime studio's en profiteer van het gemak van inclusief ontbijt en taxivervoer naar Bospop.

Overnachtingsopties:

2-persoonskamer:

  • 3 nachten inclusief ontbijt en taxivervoer: € 474,- 2 nachten inclusief ontbijt en taxivervoer: € 321,- 1 nacht inclusief ontbijt en taxivervoer: € 159,50 (bij 1 persoon: € 138,50) 2-persoonsstudio:
  • 3 nachten inclusief ontbijt en taxivervoer: € 570,- 2 nachten inclusief ontbijt en taxivervoer: € 375,- 1 nacht inclusief ontbijt en taxivervoer: € 190,- 4-persoonsstudio:
  • 3 nachten inclusief ontbijt en taxivervoer: € 890,- 2 nachten inclusief ontbijt en taxivervoer: € 590,- 1 nacht inclusief ontbijt en taxivervoer: € 290,- Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en het taxivervoer omvat een heen- en terugreis. Voor een losse taxirit naar Bospop wordt € 10,00 in rekening gebracht. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt en vol is vol!

Vertrek op uw voorwaarden

Bij Landgoed de Lemmenhof begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom is het vertrekschema van de taxi naar Bospop en Landgoed de Lemmenhof in overleg met u. We streven ernaar om onze taxi's vol te krijgen, zodat iedereen op tijd op het festival en weer veilig terug op het landgoed is.

 

Bospop Weert hotel en accommodaties

Ontdek Bospop Weert en Landgoed de Lemmenhof

Tijdens Bospop Weert kunt u genieten van een indrukwekkende line-up van nationale en internationale artiesten. Laat u meeslepen door de muziek en dans onder de sterrenhemel. En na een geweldige dag vol muzikale hoogtepunten kunt u ontspannen terugkeren naar Landgoed de Lemmenhof. Hier kunt u nagenieten van de festiviteiten en u voorbereiden op nog een dag vol muzikaal plezier.

Kortom, Landgoed de Lemmenhof biedt het perfecte toevluchtsoord voor festivalgangers die op zoek zijn naar comfort, gemak en ontspanning tijdens Bospop Weert. Boek nu uw Bospop Arrangement en maak u klaar voor een onvergetelijk festivalweekend!

Bospop Weert - waar muziek, plezier en herinneringen samenkomen. En Landgoed de Lemmenhof - waar comfort en gastvrijheid hand in hand gaan. We zien u graag bij ons!

Bospoparrangement

Of bekijk alle andere arrangementen