Menu

Wist u dat onze camping nabij de Maasplassen ligt?

Geplaatst: 14-03-2024

Stel u voor: wakker worden met het geluid van fluitende vogels, omringd door groene natuur en de verfrissende geur van het platteland. Op slechts 15 minuten lopen van onze camping bevindt u zich aan de oevers van de adembenemende Maasplassen, waar u kunt genieten van activiteiten zoals zwemmen, varen en ontspannen op het strand. Laat u betoveren door de schoonheid van de natuur terwijl u geniet van een heerlijk kampeeravontuur op ons prachtige landgoed! 

De Maasplassen

Als de grootste aaneengesloten binnenwateren van Nederland, bieden de Maasplassen ontzettend veel recreatiemogelijkheden. Van zwemmen en varen tot vissen en watersporten, er is voor elk wat wils. En het beste van alles is dat ons landgoed zich op slechts een steenworp afstand van dit natuurlijke paradijs bevindt!

Of verblijf in een accommodatie bij de Maasplassen!

En als kamperen niet helemaal uw stijl is, bieden we ook luxe accommodaties voor elk type reiziger. Van comfortabele hotelkamers voor uw vrijetijd- of zakelijke overnachting bij de A2 tot ruime studio's en een gezellige groepsaccommodatie

Goed om te weten

Bij Landgoed Lemmenhof hebben we een gebouw met meerdere 2-persoons hotelkamers, geschikt voor individuele reizigers of zakelijke overnachtingen, en de optie om het gehele gebouw te boeken als 19-persoons groepsaccommodatie. Daarnaast hebben we 39 kampeerplaatsen en 2 safaritenten beschikbaar voor onze gasten.

Nieuws overzicht