Menu

Zakelijk overnachten bij de A2?

Geplaatst: 04-03-2024

Bij Landgoed Lemmenhof zijn we er helemaal klaar voor om uw zakelijke verblijf in 2024, zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Ons landgoed en kleinschalige hotel ligt nabij de A2 in regio Weert; wat betekent dat u binnen 5 minuten op de snelweg en bij de grens bent.

Overnachten, werken en ontspannen

We begrijpen dat u als zakenreiziger behoefte heeft aan een comfortabele plek om te verblijven én om te werken. Daarom hebben we niet alleen gezellige tweepersoons-hotelkamers, maar ook een handige woonkamer als vergaderruimte of als werkplek. 

Tarieven 2024 (zakelijk) hotel


Zelf koken óf uiteten in de buurt?

Na een drukke dag vol zakelijke bezigheden is het natuurlijk heerlijk om te ontspannen en te genieten van een smakelijke maaltijd.

Hoewel we geen eigen restaurant hebben voor avonddiners, zijn er diverse eetgelegenheden in de buurt waar u kunt genieten van een maaltijd. Bovendien staat onze keuken tot uw beschikking voor het bereiden van kleine gerechten tijdens uw verblijf.

Geniet ook van onze infraroodsauna of ontspan op ons terras, omgeven door prachtig weer, of maak een rustgevende wandeling door onze tuin.

Goed om te weten 

Inchecken voor onze hotel kan vanaf 15.00 uur en uitchecken uiterlijk 11.00 uur. Wij liggen centraal tussen bedrijventerreinen Weert, Nederweert en Ittervoort!

Contactgegevens Boek direct een hotelkamer 

 

We kijken er naar uit om u te verwelkomen en ervoor te zorgen dat uw zakelijke verblijf bij ons top wordt!

Team Landgoed Lemmenhof

 
 

Nieuws overzicht