Menu

Groepsaccommodatie Weert

Wilt u een weekend weg plannen voor een grote groep en bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in de omgeving van Weert en Roermond? Bekijk dan eens het aanbod van Landgoed Lemmenhof. Door de landelijke sfeer hebben deze accommodaties nét dat beetje extra, waardoor een verblijf hier dubbel en dwars de moeite waard is!

Groepsaccommodatie bij Weert

Onze groepsaccommodatie dicht bij Roermond en Weert biedt ruimte voor maximaal 19 personen. Het verblijf is opgedeeld in tien slaapkamers die voorzien zijn van een tv en gratis WiFi. Onze groepsaccommodatie is niet alleen eenvoudig te bereiken vanuit Roermond of Weert, maar beschikt ook nog eens over een eigen terras, jeu de boules-baan en een infra-rood-sauna. Heerllijk om even te spannen en tegelijkertijd tot rust komen. Het is zelfs nog mogelijk om gebruik te maken van diverse cateringmogelijkheden, zoals een ontbijt, een warm of koud buffet of een uitgebreide barbecue.

De kinderen hebben bij de groepsaccommodatie genoeg ruimte om met elkaar te spelen. Gezellig een potje voetballen of met elkaar een balletje overgooien. Het kan allemaal bij de groepsaccommodatie op Landgoed Lemmenhof. 

Boek hier 

In de zomervakantie van 2024 naar een groepsaccommodatie bij Weert?

Of het nu gaat om een familiereünie, een bedrijfsuitje of een vriendengroep, Landgoed Lemmenhof biedt luxe groepsaccommodaties die speciaal zijn ontworpen om comfort en gemeenschappelijk plezier te combineren, met ruime gemeenschappelijke ruimtes en private vertrekken.

Ontdek het prachtige Limburg

Doordat onze groepsaccommodatie vanuit zowel Weert als Roermond eenvoudig bereikbaar is, biedt de omgeving ook veel mogelijkheden. Zo zijn er veel fiets- en wandelroutes in de buurt, maar u kunt ook uitgebreid gaan shoppen in de designeroutlet in Roermond. Er is zelfs een kasteel in de buurt, waarbij het bijna lijkt alsof u terug in de tijd gaat. Er is dus genoeg te doen en te beleven in de buurt van Landgoed Lemmenhof!

Onze tips voor de omgeving

Groepsaccommodatie Weert

Vraag naar de mogelijkheden

Is dit de ideale groepsaccommodatie waar u naar op zoek bent geweest? Maak snel online een reservering of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)495 551 277. We hopen u snel te mogen verwelkomen op Landgoed Lemmenhof!

Niet alleen groepsaccommodaties

Naast onze fantastische groepsaccommodaties bieden wij op Landgoed De Lemmenhof nog veel meer! Of u nu met een grote groep bent of juist alleen, we hebben voor iedereen een passende optie. Ontdek onze knusse campingplekken waar u kunt genieten van de rust en natuurlijke schoonheid van Limburg. Voor een luxueus verblijf kunt u kiezen uit onze comfortabele hotelkamers en gezellige studio's. En voor de avontuurlijke gasten hebben we prachtige safaritenten, waar u kunt genieten van een unieke glampingervaring. Op Landgoed De Lemmenhof is er voor elk wat wils, dus kom en geniet van een onvergetelijk verblijf in Limburg!

Zoek én boek