Menu

Update Coronavirus

Beste gasten van Landgoed Lemmenhof,

We mogen het sanitairgebouw weer openen!

Wij volgen uiteraard de landelijke richtlijnen van het RIVM en onze branchevereniging HISWA-RECRON ten behoeve van de volksgezondheid. De gezondheid van ons en onze gasten staan hierbij voorop.

Op dit moment is de situatie in ons bedrijf als volgt:

* Onze hotelkamers beschikken allemaal over eigen sanitair. U kunt ook gebruik maken van het ontbijt, dit zal op een door u gekozen tijdstip worden geserveerd.
* Op dit moment ( 03-11-2020) is het niet toegestaan om groepen met meer dan 2 personen (buiten kinderen) te ontvangen. We zoeken voor iedereen die geboekt heeft tot aan 27-11 een andere oplossing.

Onze groepsaccommodatie is inmiddels aangepast ingericht. Ieder heeft een eigen slaapkamer met privé sanitair. De gezamenlijke toiletgroep beneden is buiten gebruik. De gezamenlijke ruimte is 1,5 meter proof. In de keuken zouden 1 a 2 personen kunnen werken. Het hangt af van uw groepssamenstelling hoeveel gasten er uiteindelijk kunnen verblijven. Er zouden max. 7 koppels kunnen verblijven of max. 4 gezinnen met 4 personen. Neem aub telefonisch contact met ons op zodat we u hierin kunnen adviseren.
* Onze studio's zijn ook voorzien van eigen sanitair en een eigen ingang. Ze hebben een eigen patio/terras om even buiten kunnen zitten. Ook hier is in overleg ontbijt mogelijk.
* De safaritenten zijn ook volledig zelfvoorzienend. Ze zijn vrij gelegen en beschikken over een eigen veranda met prachtig uitzicht op de speeltuin.
* De speeltoestellen zijn voor de kinderen beschikbaar. Als het te druk wordt, wees dan verstandig en neem afstand van elkaar.
* Het sanitair is vanaf 15 juni geopend. Er mogen maximaal 3 personen tegelijk binnen zijn. Er hangt voldoende desinfectiemateriaal.
* Wij maken het sanitair regelmatig schoon op de wijze die in het protocol van Hiswa-Recron beschreven staat.
* Bezoek op de camping is beperkt toegestaan, mits u zich aan de 1,5 meter regel houdt.
* De receptie is geopend volgens de normale openingstijden. We hanteren een deurbeleid, uitleg hangt op de deur.
* Verder dient u zelf de standaarmaatregelen in acht te nemen: geen handen schudden, 1,5 meter afstand houden van elkaar, handen regelmatig wassen, hoesten en niezen in de elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken. En wanneer u ziek bent of iemand uit uw gezin, dan blijft u thuis.

Wat doen wij eraan om het virus zo min mogelijk te verspreiden?

  • We zullen u welkom heten aan de receptie zonder het geven van een hand, volgens ons deurbeleid. Hier leggen wij u onze regels uit.
  • Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden  meerdere malen per dag met professionele middelen gereinigd.
  • Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.

Annuleren? Er is geen reden voor ons om de aankomst of het verblijf te annuleren en de vooruitbetaalde boekingssom terug te betalen. Gasten die desondanks annuleren doen dat op eigen kosten; zij zijn de annuleringskosten verschuldigd conform de voorwaarden en er volgt dus geen restitutie van vooruitbetaalde kosten. Ook voor Landgoed Lemmenhof is dit een bijzondere en onzekere tijd. Wij willen er alles aan doen om logeren en kamperen in Ell mogelijk te maken!  We houden jullie uiteraard op de hoogte mochten er maatregelen worden opgelegd waardoor onze situatie weer wijzigt.

Voor specifieke vragen over uw reservering verzoeken we dit via de mail info@lemmenhof.nl te doen. We geven u zsm antwoord.

Blijf gezond en we hopen van harte jullie gewoon te mogen ontvangen.

Rogier en Anke Snijders