Menu

Update Coronavirus

Beste gasten van Landgoed Lemmenhof,

Wij volgen uiteraard de landelijke richtlijnen van het RIVM en onze branchevereniging HISWA-RECRON ten behoeve van de volksgezondheid. De gezondheid van ons en onze gasten staan hierbij voorop.

Op dit moment is de situatie in ons bedrijf als volgt:

* Onze hotelkamers beschikken allemaal over eigen sanitair. U kunt in overleg ook gebruik maken van het ontbijt. We kunnen bijvoorbeeld een ontbijt/lunchpakket voor u samenstellen.
* Wij zijn door de overheid en onze veiligheidsregio niet op slot gezet. Wij kunnen in principe onze diensten blijven leveren. Op dit moment ( 23-05-2021) is het niet toegestaan om grotere groepen (buiten kinderen) bij elkaar te komen. Logischerwijs kunt u uw weekend weg dan niet laten doorgaan. We zoeken voor iedereen die geboekt heeft tot aan de volgende persconferentie een oplossing.  In overleg is veel mogelijk!
* Onze camping is en blijft open. Het sanitairgebouw is geopend, wel reguleren wij het aantal gelijktijdige bezoekers van het sanitairgebouw ivm de 1,5 meter regel.

Hoe gaan we om met de 1,5 meter?

* Onze groepsaccommodatie is aangepast ingericht. Ieder heeft een eigen slaapkamer met privé sanitair. De gezamenlijke toiletgroep beneden is buiten gebruik. De gezamenlijke ruimte is 1,5 meter proof. In de keuken zouden 1 à 2 personen kunnen werken. Het hangt af van uw groepssamenstelling hoeveel gasten er uiteindelijk kunnen verblijven. Neem aub telefonisch contact met ons op zodat we u hierin kunnen adviseren.
* Onze studio's zijn ook voorzien van eigen sanitair en een eigen ingang. Ze hebben een eigen patio/terras om even buiten kunnen zitten. Ook hier is in overleg ontbijt mogelijk.
* De safaritenten zijn ook volledig zelfvoorzienend. Ze zijn vrij gelegen en beschikken over een eigen veranda met prachtig uitzicht op de speeltuin.
* De speeltoestellen zijn voor de kinderen beschikbaar. Als het te druk wordt, wees dan verstandig en neem afstand van elkaar.
* Het sanitair is geopend. Er mogen maximaal 3 personen tegelijk binnen zijn. Er hangt overal voldoende desinfectiemiddel.
* Wij maken het sanitair regelmatig schoon op de wijze die in het protocol van Hiswa-Recron beschreven staat.
* Bezoek op de camping is beperkt toegestaan, mits u zich aan de 1,5 meter regel houdt.
* De receptie is geopend volgens de normale openingstijden. We hanteren een deurbeleid, uitleg hangt op de deur.
* Verder dient u zelf de standaardmaatregelen in acht te nemen: geen handen schudden, 1,5 meter afstand houden van elkaar, handen regelmatig wassen, hoesten en niezen in de elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken. En wanneer u ziek bent of iemand uit uw gezin, dan blijft u thuis.

Wat doen wij eraan om het virus zo min mogelijk te verspreiden?

  • We zullen u welkom heten aan de receptie zonder het geven van een hand, volgens ons deurbeleid. Hier leggen wij u onze regels uit.
  • Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden  meerdere malen per dag met professionele middelen gereinigd.
  • Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.

Annuleren?  Kijk op onze annuleringspagina (onder "contact en meer") hoe wij hiermee omgaan.


Blijf gezond en we hopen van harte jullie gewoon te mogen ontvangen.

Rogier en Anke Snijders