Menu

Update Coronavirus

Beste gasten van Landgoed Lemmenhof,

Sinds een tijd zijn we met zijn allen doordrongen van de ernst van de Coronacrisis en de enorme impact die het op ieders dagelijks leven heeft. Zo ook op ons bedrijf. Wij hebben inmiddels veel contact gehad met gasten die willen annuleren of verplaatsen. Ondertussen komt er geen enkele aanvraag meer binnen.

Op dit moment is de situatie in ons bedrijf als volgt:
Wij zijn niet op slot gezet. Het hotel, de studio's, de groepsaccommodatie en ook de camping zijn gewoon open. Het sanitairgebouw van de camping is echter wel gesloten. U zult in uw eigen caravan of camper gebruiken moeten maken van het sanitair.

Wat doen wij eraan om het virus zo min mogelijk te verspreiden?

  • We zullen u welkom heten aan de receptie zonder het geven van een hand.
  • Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden  meerdere malen per dag met professionele middelen gereinigd.
  • Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.
  • Onze geplande Paasborrel gaat niet door. Ook eventuele andere activiteiten vinden geen doorgang.
  • Fietsjes en skelters zullen worden gedesinfecteerd na gebruik.

We begrijpen al uw zorgen omtrent het Coronavirus, het zijn ook onzekere en moeilijke tijden waarin de situatie van ons land per dag verandert. We houden jullie uiteraard op de hoogte mochten er maatregelen worden opgelegd waardoor onze situatie weer wijzigt.

Voor specifieke vragen over uw reservering verzoeken we dit via de mail info@lemmenhof.nl te doen. We geven u zsm antwoord.

Blijf gezond en we hopen van harte jullie gewoon te mogen ontvangen.

Rogier en Anke Snijders