Menu

Annuleringsvoorwaarden

Aangepaste annuleringsvoorwaarden 2021

 

Vanwege Corona heeft Landgoed Lemmenhof aangepaste annuleringsvoorwaarden in 2021 om onze gasten extra zekerheid/duidelijkeid te kunnen geven voor uw mooie vakantie op ons Landgoed. We hopen dmv duidelijke voorwaarden uw  (boekings-)zorgen weg te nemen. Wat wij doen om het zo veilig mogelijk te maken op ons Landgoed leest u op deze pagina.

 

Uw reservering wordt door Landgoed Lemmenhof kosteloos geannuleerd als in uw boekingsperiode:

- het sanitairgebouw op de camping gesloten moet blijven
- de regio waarin ons bedrijf zich bevindt op slot zit vanuit de Nederlandse wetgeving

U kunt gratis omboeken als in uw boekingsperiode

- de grenzen gesloten zijn
- vanuit uw regio onze regio als code rood is bestempeld.

Kosteloos annuleren of omboeken is niet mogelijk als:

- u de boeking wilt verplaatsen naar het seizoen 2022 en verder.
- u en/of een van uw reisgenoten door een (mogelijke) aanraking met corona in quarantaine moet blijven. Angst voor het coronavirus heeft of het willen mijden van contact in verband met het coronavirus. Ook het wel of niet reeds 1 of 2 keer gevaccineerd te zijn van enkele of alle groepsleden is geen gegronde reden voor annulering.

Indien u uw boeking toch wenst te annuleren zullen onze annuleringsvoorwaarden conform 'artikel 6: Annulering' uit de Recron voorwaarden van toepassing zijn ( zie de links hieronder aan de pagina).

Een hotelkamer of een studio kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.
De groepsaccommodatie is afhankelijk van de toegestane groepsgrootte opgelegd door de overheid. We nemen altijd contact met u op indien noodzakelijk en komen samen tot een oplossing hiervoor.
Let op: wij zijn door de overheid of veiligheidsregio niet op slot gezet, dus we kunnen in prinicipe onze diensten leveren. Dit houdt in dat annuleren van de groepsaccommodatie nu voor rekening van de gast komt. Wel bieden we in overleg de optie tot (wederom) omboeken aan.
Eventuele vouchers uitgegeven met een datum in maart 2021 worden verlengd tot eind juni 2021.

Voor specifieke vragen over uw reservering verzoeken we dit via de mail info@lemmenhof.nl te doen. We geven u zsm antwoord.

Algemene voorwaarden toeristische plaatsen
Algemene voorwaarden seizoenplaatsen
Algemene voorwaarden safaritent
Algemene voorwaarden groepsaccommodatie