Menu

Luxe groepsaccommodatie Limburg

Op Landgoed Lemmenhof vindt u een luxe groepsaccommodatie in Limburg. In 1734 kwam de naam van ons landgoed al in de registers voor, zij het onder een ietwat andere naam, namelijk ‘Lemmengoet’. In de vorige eeuw werd de huidige boerderij gebouwd en sinds 2015 zijn Rogier en Anke Snijders de eigenaren van het bedrijf.

Kies voor een luxe groepsaccommodatie in Limburg

Op Landgoed Lemmenhof hebt u de mogelijkheid een luxe groepsaccommodatie in Limburg te huren. Van vereniging tot familie of vriendengroep, ze weten ons allemaal te vinden voor een mooie plek waar iedereen kan overnachten. Enkele kenmerken van onze accommodatie voor groepen:

  • Er is ruimte voor maar liefst 19 personen;
  • Er zijn 10 slaapkamers;
  • Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer, een televisie en gratis wifi;
  • Ook aan mindervaliden is gedacht. Voor hen is er speciaal een slaapkamer op de benedenverdieping;
  • Er is een huishoudkeuken aanwezig, waar ’s ochtends een eitje gebakken kan worden en waar ’s avonds een heerlijke pan spaghetti op gemaakt kan worden.

Vakantie 2024 met groep

Onze luxe groepsaccommodatie Limburg is echt een droomplek voor iedere groep die op zoek is naar een onvergetelijke vakantie. U hebt namelijk ook uw eigen privé terras met een eigen jeu de boulesbaan, dus buiten is het ook super fijn vertoeven! We hebben zelfs gezelschapsspellen, buitenspeelgoed, een grote speeltuin met trikes en skelters en een wandeltuin waar u heerlijk kunt wandelen. Maar dat is nog niet alles! Op de eerste verdieping van de luxe groepsaccommodatie Limburg vindt u een prachtige infrarood sauna waar u heerlijk tot rust kunt komen. En het wordt nog beter! We bieden ook diverse cateringmogelijkheden, zoals een ontbijt, warm/koud buffet of BBQ. En als u wilt, kunt u zelfs boodschappen laten bezorgen bij de Spar Derksen uit Ell. Kortom, kom lekker ontspannen op een fantastische plek, waar alles aanwezig is voor een onvergetelijke vakantie in een luxe groepsaccommodatie in Limburg!

"Heerlijk familieweekend gehad in de groepsaccomodatie. Alles in de accomodatie was meer dan ruim aanwezig. Heerlijke schone kamers. Prima verblijf. Aanrader!" - L. Roben (Google review, 2023).

Luxe overnachting

Door onze fotogalerie op de website te bekijken, kunt u een beeld krijgen van onze luxe groepsaccommodatie in Limburg. Wilt u graag met uw vriendengroep overnachten op Landgoed Lemmenhof? Neem dan telefonisch contact met ons op: +31(0)495-551277. Onze tarieven vindt u op de website.

Luxe groepsaccommodatie Limburg