Menu

Luxe groepsaccommodatie Limburg

Op Landgoed Lemmenhof vindt u een luxe groepsaccommodatie in Limburg. In 1734 kwam de naam van ons landgoed al in de registers voor, zij het onder een ietwat andere naam, namelijk ‘Lemmengoet’. In de vorige eeuw werd de huidige boerderij gebouwd en sinds 2015 zijn Rogier en Anke Snijders de eigenaren van het bedrijf.

Kies voor een luxe groepsaccommodatie in Limburg

Op Landgoed Lemmenhof hebt u de mogelijkheid een luxe groepsaccommodatie in Limburg te huren. Van vereniging tot familie of vriendengroep, ze weten ons allemaal te vinden voor een mooie plek waar iedereen kan overnachten. Enkele kenmerken van onze accommodatie voor groepen:

  • Er is ruimte voor maar liefst 19 personen;
  • Er zijn 10 slaapkamers;
  • Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer, een televisie en gratis wifi;
  • Ook aan mindervaliden is gedacht. Voor hen is er speciaal een slaapkamer op de benedenverdieping;
  • Er is een huishoudkeuken aanwezig, waar ’s ochtends een eitje gebakken kan worden en waar ’s avonds een heerlijke pan spaghetti op gemaakt kan worden.

Luxe overnachting

Door onze fotogalerie op de website te bekijken, kunt u een beeld krijgen van onze luxe groepsaccommodatie in Limburg. Wilt u graag met uw vriendengroep overnachten op Landgoed Lemmenhof? Neem dan telefonisch contact met ons op: +31(0)495-551277. Onze tarieven vindt u op de website.

Luxe groepsaccommodatie Limburg