Menu

Kamperen op een camping nabij de Maasplassen?

Bent u op zoek naar een onvergetelijke campingervaring dicht bij het water? Dan is kamperen of huren op ons landgoed de perfecte keuze voor u! Gelegen nabij de adembenemende Maasplassen, bieden wij een unieke kampeerervaring die natuur, comfort en avontuur combineert.

Kamperen met het comfort van thuis

Stel u voor dat u wakker wordt met het vrolijke gefluit van vogels, omgeven door weelderig groen en de frisse plattelandslucht. Op slechts 15 minuten lopen van uw tent of caravan staat u aan de oevers van de Maasplassen, het grootste aaneengesloten binnenwatergebied van Nederland. Hier kunt u uw dag beginnen met een verfrissende duik of een rustgevende boottocht.

Onze faciliteiten

Activiteiten voor iedereen

Of u nu houdt van actie in het water of van ontspannen in de natuur, de Maasplassen bieden talloze mogelijkheden:

  • Zwemmen, varen en watersporten (kanoën en windsurfen)
  • Vissen
  • Wandelen en fietsen langs schilderachtige routes

Luxe accommodaties bij de Maasplassen

Voor wie de voorkeur geeft aan iets meer comfort, biedt ons landgoed ook prachtige alternatieven voor standaard kamperen:

 camping Maasplassen

Uw perfecte verblijf

  • 2-persoons hotelkamers: ideaal voor koppels of zakelijke reizigers
  • 19-persoons groepsaccommodatie: perfect voor familiebijeenkomsten of bedrijfsuitjes

Goed om te weten

Op ons landgoed streven we ernaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zijn trots op onze faciliteiten en diensten, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke gast; of u nu komt voor rust of avontuur!

Reserveer nu een plek in een accommodatie of op onze camping bij de Maasplassen, en ervaar de unieke combi van het buitenleven en comfortabele luxe. Bezoek ons dit jaar nog en maak van uw volgende vakantie 2024 een onvergetelijke ervaring!

Boek nu een plek op onze camping bij de Maasplassen