Menu

Groepsaccommodatie Limburg 20 personen

Op Landgoed Lemmenhof in Limburg vindt u een groepsaccommodatie voor 20 personen. Wij bieden verschillende accommodaties voor onze gasten. Wie van luxe houdt, kiest voor glamping of ons hotel. De studio is een mooie tussenweg en avonturiers kunnen natuurlijk kiezen voor kamperen. Glamping is de afkorting voor glamourous camping. Dit betekent: kamperen in luxe.

Groepsaccommodatie in Limburg voor 20 personen

Landgoed Lemmenhof is sinds 2015 in handen van Rogier en Anke Snijders. Daarvoor heeft het verschillende eigenaars gehad, wat al begon in het jaar 1761. Ons landgoed ligt vlakbij Roermond. Wilt u dus eens lekker shoppen, dan heeft u deze mogelijkheid. U kunt echter ook met uw hele vriendengroep vlakbij deze stad neerstrijken, door een groepsaccommodatie in Limburg voor 20 personen te boeken bij Landgoed Lemmenhof. De accommodatie is voorzien van het volgende:

  • Er zijn 10 slaapkamers; 9 x 2-personen en 1 x 1 persoon. De 20ste persoon zal op een bijzetbed (geschikt voor een kind) erbij slapen.
  • Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, zodat hier ’s ochtends geen stress door ontstaat, en ook heeft iedereen een eigen televisie en gratis wifi;
  • U heeft de beschikking over een eigen terras, waar een jeu-de-boulesbaan aanwezig is.